Yale Doorman L3

En ny generation lås

Med den nya generationens smarta lås – Yale Doorman L3 – tas ett av marknadens mest populära lås till en ny nivå.
Det är vårt säkraste lås någonsin, säger Niklas Ekborg, Business Manager på Yale Doorman.

Om du tar en promenad i ett villaområde var som helst i landet är sannolikheten väldigt stor att du ser ett Yale Doorman-lås på var och varannan dörr. Det smarta låset som är flexibelt och kan styras via mobilen, kod eller bricka har de senaste åren blivit oerhört populärt bland svenska villaägare. Samtidigt är det säkert utan att kompromissa med något, L3 rekommenderas av SSF och är godkänt i nya låsklass 3.

Läs mer om Yale Doorman L3 här.

Nyligen lanserades den tredje generationen Yale Doorman-lås, L3. L3 har tagit allt det bästa med tidigare generationer och gjort det ännu lite bättre. Niklas Ekborg förklarar närmare.

– Det är ett smart lås med ny nättare design som levereras komplett med app-lösning, Yale Access, som dessutom erbjuder många smarta funktioner och integration mot smarta hem-lösningar, förklarar han.

Fakta: Utvalda funktioner i nya Yale Doorman L3

Levereras med appen Yale Access.

Kan integreras med smarta hem-produkter via Yale Connect.

Inbyggd ringklocka

SSF Klass 3

Riktiga metallytor, borstad och blank krom.

En modern design anpassad för skandinaviska hem

Passar fler typer av dörrar, såsom dubbeldörrar

Smarta funktioner

Emma Petersson pekar på några nya funktioner som särskilt sticker ut, bland annat att låset kan integreras med andra smarta hem-produkter. Genom appen Yale Access – som ingår – går det att koppla samman L3 med andra uppkopplade saker i hemmet via Google Home eller Amazon Alexa*. Det öppnar för att det exempelvis går att styra låset via röststyrning. Den här sortens lösningar är något som efterfrågats av Yale Doorman-kunder och nu blivit verklighet. Att lyssna till användare för att identifiera utvecklingspotential har varit en viktig del i framtagandet av nya L3.

Köp nya Yale Doorman L3 här.

– Det har också funnits en efterfrågan att låset ska passa till dubbeldörrar, det är också något som vi har utvecklat och gjort möjligt med L3, säger Niklas Ekborg.

Styrs via särskilt framtagen app

Appen Yale Access gör mobilen till ett nav för hur låset kan styras. Det blir enkelt att släppa in en hantverkare då du kan öppna eller låsa direkt i appen. Det går även att skapa tillfälliga koder som endast fungerar under en begränsad tid då en hantverkare, hundpassare eller rörmokare kan behöva tillgång till huset.

Läs mer om Yale Doorman L3 här.

En funktion som sticker ut är L3 kan autolåsas när du lämnar huset och sedan automatiskt öppnas när du kommer hem igen. Det fungerar så att låset känner av när du är hemma eller inte och kan på sätt kan öppnas automatiskt. Perfekt om du kommer hem med famnen full av matkassar.

En röd tråd som löper genom alla tjänster i nya L3 är mixen av frihet och säkerhet. Du kan via appen alltid ha koll på om det är låst hemma, vilket gör att du aldrig behöver vara osäker kring om du låste dörren. Du kan också skapa personliga koder för varje familjemedlem och då exempelvis kunna se ifall barnen kommit hem från skolan.

Fritt, flexibelt och säkert.

Köp nya Yale Doorman L3 här.

En röd tråd som löper genom alla tjänster i nya L3 är mixen av frihet, säkerhet och snygg design. Med WiFi-bryggan Yale Connect blir kopplingen mellan låset, ditt hemma-wifi och appen i din telefon enkel.

*Yale Connect behövs för att integrera L3 i smarta hem-lösningar. Yale Connect ingår vid köpet av L3.


Detta är en annons från Yale Doorman. Läs mer om nya L3 här.

Advertisement

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.