Yale Linus

Äntligen, ett smart lås till lägenheten

Många lägenhetsägare har sneglat smått avundsjukt på villadörrar och deras Yale Doorman-lås. Den tiden är nu förbi. Med nya Yale Linus kan även den som bor i lägenhet ha ett smart – och snyggt – lås.

Släpp in budet och lås direkt efter, slipp leta efter nycklarna med matkassarna i famnen och oroa dig aldrig igen för att glömma nycklarna. Nya Yale Linus öppnar upp för helt nya möjligheter för den som bor i lägenhet.

Läs mer om nya Yale Linus här.

– Det har varit en stor efterfrågan efter ett lås för lägenheter där du kan behålla cylindern i dörren, detta då det är många fastighetsägare och förvaltare som har nyckelsystem som man inte kan eller vill avlägsna för att sätta upp Yale Doorman, säger Niklas Ekborg, Business Manager Yale på Yale Doorman.

Då Linus installeras på insidan av dörren går det att behålla handtag, låshus och cylinder utan några som helst ingrepp på dörren. Det innebär att Linus kan installeras utan att det påverkar utsidan av dörren.

– Det är viktigt att det inte ska synas från utsidan att du har ett smart lås installerat. Det kan även vara styrt av design eller fastighetens ålder, säger Niklas Ekborg.

Vill du ha ett Yale Linus-lås hemma? Köp det här.

Fakta: Så fungerar Yale Linus

Installeras på insidan av dörren utan ingrepp på dörren.

Styr låset via mobiltelefonen och få full kontroll.

Slipp nycklar helt och hållet.

Du kan koppla upp låset med andra smarta hem-leverantörer som Google och Amazon.

Flexibelt och säkert

Det finns flera fördelar med att ha ett smart lås som Yale Linus. Framförallt är det flexibelt och kan underlätta i vardagen genom att det känner av ifall dörren verkligen är stängd och låst. Du kan också släppa in en hantverkare när du inte är hemma via appen Yale Acces – som ingår –  eller tillfälliga koder.

– Du kan se när dina barn kommit hem och du kan se efter att dörren är ordentligt stängd och låst när du är hemma. Du kan även nyttja funktioner såsom automatisk låsning och integration till olika smarta hem-leverantörer, förklarar Niklas Ekborg.

Automatisk låsning fungerar så att låset känner av när du är hemma eller inte och kan på sätt kan öppnas eller låsas automatiskt. Perfekt om du kommer hem med famnen full av matkassar och inte når varken nyckeln eller telefonen i fickan.

Genom appen Yale Access går det att koppla samman Linus med andra uppkopplade saker i hemmet via Google Home eller Amazon Alexa*. Det öppnar för att det exempelvis går att styra låset via röststyrning.

Läs mer om nya Yale Linus här.

Yale Linus är flexibelt och går att installeras på många olika dörrtyper.

Yale Linus beskrivs som ett ”möjligheternas lås”, kan du berätta mer om det? 
– Det går att installera på många olika dörrtyper och erbjuder en bredd som vi inte har nått med enbart Yale Doorman. Tack vare Yale Linus kan vi nu erbjuda fler användare att bli digitala och få smartare hem, säger Niklas Ekborg.

Läs mer om nya Yale Linus här.

Fakta: Yale Linus är säkrast på marknaden

Doorsense-funktion talar även om när dörren inte är ordentligt stängd.

Aktivera autolås-funktionen och vet att hemmet alltid är låst.

Yale Linus installeras direkt på insidan av din dörr – utan ingrepp på dörren.

*Yale Connect behövs för att integrera Linus i smarta hem-lösningar. Yale Connect ingår vid köpet av Linus.


Detta är en annons från Yale Doorman. Läs mer om nya Linus här.

Advertisement