Nordr Skåne

Hitta ditt nya hem hos Nordr

Ofta betyder ett nytt namn en nystart där ett företag börjar om från noll. Men det stämmer inte alltid. När Veidekke Eiendom i Sverige och Norge gått samman under det gemensamma namnet Nordr görs det med tusentals byggda bostäder i ryggen – och med fler som väntar.  

Hitta ditt nya hem hos Nordr.

Nordr representerar de värderingar som företaget och byggnader de bygger står för: trygghet, hjälpsamhet, öppenhet och en pålitlighet som är lika varaktig som husen de utvecklar.

– Vi ska kännetecknas av kvalitet, ett begrepp som börjar på toppen av våra gröna tak och slutar i den hållbara grunden. Nordr har något tidlöst över sig, det är ett namn du mycket väl skulle kunna hitta ristat på en fjällsida för tusen år sedan, säger Pål Aglen, koncernchef för Nordr.

Bygger vidare

Redan 1940 under brinnande världskrig tog företaget, då under namnet Veidekke, ett beslut som än i dag visar vad de står för. Den tyska ockupationsmakten i Norge ville använda företagets kompetens för att bygga «Fästning Norge» – en enastående möjlighet för en krigsprofitör. Men ägarna valde att tacka nej och lägga ned företaget tillfälligt.

Den sortens principfasthet är en av grundpelarna när Nordr såg dagens ljus i början av 2021, mer än 80 år senare. Med en tydlig förankring i det nordiska bygger företaget vidare på alla de hus som redan står runt om i Sverige och Norge.

Nordr bygger bostäder i hela landet. I Stockholm är de med och formar centrala delarna av Stockholm med exempelvis Haga Palett och Haga Boulevard, i Lund byggs flera nya bostadsprojekt som får staden att växa och i Göteborg är Nordr drivande i utvecklingen av helt nya stadsdelen Masthuggskajen. Det finns något för alla helt enkelt. Nedan har vi samlat några av Nordrs projekt.

Detta är Nordr – läs mer här.

Nordr-projekt i Skåne:

Teaterkatten, Lund

Snart finns det en unik möjlighet att bo i en nybyggd lägenhet i Lund på bara 5 minuters promenad från Mårtenstorget och stadskärnan. Teaterkatten sträcker ut sig på rymliga och genomtänkta kvadratmeter. Du väljer brett från 1-6 rum och kök – penthouse med egen takterrass, den stora våningen på fyra rum och kök med stor balkong, ett townhouse med egen ingång från gatan eller kanske en genomgående och smart planerad trea.

Varje våning och lägenhet är noga genomtänkt med väl tilltagna ytor som ger gott om plats för dig som söker ett vuxet boende med space och stil. Garage under huset med hiss direkt upp i trapphusen ger en vardaglig smidighet. Säljstart för de första lägenheterna är hösten 2022.

Läs mer och anmäl intresse här.

Oceanbryggan, Helsingborg

Oceanbryggan i Helsingborg är boendet för dig som söker livskvalitet utöver det förväntande med arkitektur som sticker ut. Du bor minst sagt havsnära på en pir med Öresund precis utanför fönstret. I den nya stadsdelen som växer fram i det gamla industriområdet vid hamnen finns allt du kan önska dig i form av restauranger, förskola och butiker. Här bor du mellan stad och sund i ett hållbart boende där varje detalj är vald med omsorg.

Läs mer och anmäl intresse för förtur till VIP-säljstarten här.

Förslövs Ängar, Förslöv

I härliga Förslövs Ängar skapar Nordr ett nytt familjevänligt och väl beläget område med radhus i bostadsrättsform. Här bor du nära hav och natur samtidigt som hela familjens vardagsliv med skola, kommunikationer och annan service fungerar smidigt. Inflyttning från februari 2023.

Se bostäder till salu i Förslövs Ängar här.

Alléhusen, Höganäs

Det enkla är det sköna – med frihet att forma vardagen som du själv vill. För dig som trivs i Höganäs och längtar efter ett bekvämare boende, leder vägen till Tornlyckan. På fälten bakom ICA, där stad möter öppna landskap, växer snart den nya stadsdelen fram. Med soligt söderläge, lättskötta lägenheter längs mysiga smågator och nära till allt, kommer Tornlyckan bli en attraktiv del av morgondagens Höganäs.

Se vilka bostäder som är till salu i Alléhusen.


Detta är en annons från Nordr. Läs mer om Nordr här.