Nordr Skåne

Hitta ditt nya hem hos Nordr

Sedan starten 2020 har Nordr, en av Nordens ledande bostadsutvecklare, byggt bostäder på attraktiva platser. Just nu bygger man genomtänkta och hållbara lägenheter för breda målgrupper – flera av dem i Skåne.

Hitta ditt nya hem hos Nordr.

Nordrs ambition är att vara mer än en bostadsutvecklare och strävar efter att skapa trygga boendemiljöer där människor känner att de hör hemma. Man vill göra det möjligt att leva
klimatsmart i nyproducerade bostäder, till exempel genom att utveckla energieffektiva byggnader och planera områden så att behovet av egen bil minimeras.

Nordr skapar bostäder i en mängd olika storlekar och modeller för att många ska kunna hitta hem – lägenheter, fristående hus, radhus och kedjehus, oftast med bostadsrätt som
ägandeform. Nordr utvecklar även kommersiella lokaler i anslutning till projekten.

Bygger vidare

Som Skandinaviens ledande fastighetsutvecklare verkar Nordr inom de sju snabbast växande storstadsområdena Stockholm, Göteborg och Malmö i Sverige, samt Oslo, Bergen,
Trondheim och Stavanger i Norge.

I Stockholm utvecklar man den nya stadsdelen Veddestaden i Järfälla där projektet Pionjären är först ut. I Lund byggs flera nya bostadsprojekt som får staden att växa, och i Göteborg är Nordr drivande i utvecklingen av Hills Villastad. Det finns något för alla helt enkelt. Nedan har vi samlat några av Nordrs projekt.

Detta är Nordr – läs mer här.

Nordr-projekt i Skåne:

Teaterkatten, Lund

Teaterkatten består av 74 stycken modernt planerade lägenheter, townhouses och penthouses i centrum med bara fem minuters promenad till Mårtenstorget och stadskärnan. Här finns en unik möjlighet att bo i en nybyggd lägenhet mitt i Lunds mest klassiska kvarter. Här bor du på rymliga, genomtänkta kvadratmeter helt utan underhållskrav.

Se lägenheter till salu i Teaterkatten här.

Oceanbryggan, Helsingborg

Oceanbryggan i Helsingborg är boendet för dig som söker livskvalitet utöver det förväntande med arkitektur som sticker ut. Du bor minst sagt havsnära på en pir med Öresund precis utanför fönstret. I den nya stadsdelen som växer fram i det gamla industriområdet vid hamnen finns allt du kan önska dig i form av restauranger, förskola och butiker. Här bor du mellan stad och sund i ett hållbart boende där varje detalj är vald med omsorg.

Se bostäder till salu.

Förslövs Ängar, Förslöv

I härliga Förslövs Ängar har Nordr skapat ett nytt familjevänligt och väl beläget område med radhus i bostadsrättsform. Här bor du nära hav och natur samtidigt som hela familjens vardagsliv med skola, kommunikationer och annan service fungerar smidigt. Radhusen är inflyttningsklara.

Se bostäder till salu i Förslövs Ängar här.

Alléhusen, Höganäs

Alléhusen bor du i en nybyggd och bekymmersfri lägenhet i nya stadsdelen Tornlyckan. På fälten bakom ICA, där stad möter öppna landskap, växer nu Tornlyckan fram. Med soligt söderläge, balkonger i öppet läge och nära till allt, är Alléhusen och Tornlyckan en attraktiv del av nya Höganäs. Lägenheterna som finns kvar till salu är färdigbyggda i juni 2023 – redo för inflyttning.

Se vilka bostäder som är till salu i Alléhusen.

Läs mer om Nordrs projekt här:

Oceanbryggan med Öresund som närmaste granne

Villakänsla i nytt kvarter mitt i Lund


Detta är en annons från Nordr. Läs mer om Nordr här.