Nordr Väst

Hitta ditt nya hem hos Nordr

Ofta betyder ett nytt namn en nystart där ett företag börjar om från noll. Men det stämmer inte alltid. När Veidekke Eiendom i Sverige och Norge nu gått samman under det gemensamma namnet Nordr görs det med tusentals byggda bostäder i ryggen – och med fler som väntar.  

Hitta ditt nya hem hos Nordr.

Nordr representerar de värderingar som företaget och byggnader de bygger står för: trygghet, hjälpsamhet, öppenhet och en pålitlighet som är lika varaktig som husen de utvecklar.

– Vi ska kännetecknas av kvalitet, ett begrepp som börjar på toppen av våra gröna tak och slutar i den hållbara grunden. Nordr har något tidlöst över sig, det är ett namn du mycket väl skulle kunna hitta ristat på en fjällsida för tusen år sedan, säger Baard Schumann, koncernchef för Nordr.

Redan 1940 under brinnande världskrig tog företaget, då under namnet Veidekke, ett beslut som än i dag visar vad de står för. Den tyska ockupationsmakten i Norge ville använda företagets kompetens för att bygga «Fästning Norge» – en enastående möjlighet för en krigsprofitör. Men ägarna valde att tacka nej och lägga ned företaget tillfälligt.

Den sortens principfasthet är en av grundpelarna när Nordr såg dagens ljus i början av 2021, mer än 80 år senare. Med en tydlig förankring i det nordiska bygger företaget vidare på alla de hus som redan står runt om i Sverige och Norge.

Nordrs löften till varje kund

Vi kommer alltid ge dig inflytande.

Vi kommer alltid att lyssna på dig. Alltid vara öppna för dina önskemål och inspel i, stort och smått. Självklart kan det finnas saker som vi inte kan göra men vi kommer alltid vara nyfikna och konstruktiva. Alltid se möjligheter innan vi ser hinder.

Vi kommer aldrig att lova något vi inte kan hålla.

Vi kommer aldrig förföra dig med bilder som ligger för långt ifrån verkligheten. Aldrig krydda sanningen för att den ska låta bättre. Aldrig lova att något ska bli klart en viss tid om vi är det minsta osäkra. Vi kommer alltid göra vårt allra bästa för att du ska få rätt förväntningar.

Vi kommer alltid finns till hands.

Vårt intresse svalnar inte för att vi har fått din signatur på kontraktet. Vi välkomnar en långsiktig dialog med dig för att kunna svara på frågor, säkerställa att du är nöjd och få önskemål kring hur bostadsområdet kan utvecklas. Vi kommer alltid att finnas till hands – före, under och efter att bostaden är klar.

Nordr bygger bostäder i hela landet. I Stockholm är de med och formar centrala delarna av Stockholm med exempelvis Haga Palett och Haga Boulevard, i Lund byggs flera nya bostadsprojekt som får staden att växa och i Göteborg är Nordr drivande i utvecklingen av helt nya stadsdelen Masthuggskajen. Det finns något för alla helt enkelt. Nedan har vi samlat några av Nordrs projekt.

Detta är Nordr – läs mer här.

Nordr-projekt i Väst:

Kattugglan, Östra Kålltorp

Att ta morgonens första kaffe med utsikt över trädtopparna är något få klagar över. Bostadsprojektet Kattugglan i Göteborg erbjuder exakt detta. Totalt består Kattugglan av tre hus som alla är placerade högt, vilket ger en imponerade utsikt över Delsjöområdet och Renströmskas park. Väl inne i husen hittar du totalt 61 lägenheter, från välplanerade tvåor till stora rymliga femmor. Du kan redan i dag köpa en bostad i Kattugglan.

Anmäl ditt intresse och läs mer om Kattugglan här.

Ciceron, Masthuggskajen

Masthuggskajen är en av Göteborgs mest spännande stadsdelar. Med sin småstadskänsla, restauranger och butiker är Masthuggskajen ett område där människor kommer att leva och bo. Här bygger Nordr nya Ciceron, ett bostadsprojekt med välplanerade lägenheter som präglas av Masthuggskajens kreativa och avslappnade känsla. Området ligger direkt i anslutning till älven och kommer växa fram under de kommande åren. Nordr planerar för säljstart under våren, anmäl ditt intresse nu för att få förtur till bostäderna.  

Anmäl ditt intresse och läs mer om Ciceron här.


Detta är en annons från Nordr. Läs mer om Nordr här.