Nordr Väst

Hitta ditt nya hem hos Nordr

Ofta betyder ett nytt namn en nystart där ett företag börjar om från noll. Men det stämmer inte alltid. När Veidekke Eiendom i Sverige och Norge gått samman under det gemensamma namnet Nordr görs det med tusentals byggda bostäder i ryggen – och med fler som väntar.  

Hitta ditt nya hem hos Nordr.

Nordr representerar de värderingar som företaget och byggnader de bygger står för: trygghet, hjälpsamhet, öppenhet och en pålitlighet som är lika varaktig som husen de utvecklar.

– Vi ska kännetecknas av kvalitet, ett begrepp som börjar på toppen av våra gröna tak och slutar i den hållbara grunden. Nordr har något tidlöst över sig, det är ett namn du mycket väl skulle kunna hitta ristat på en fjällsida för tusen år sedan, säger Pål Aglen, koncernchef för Nordr.

Bygger vidare

Redan 1940 under brinnande världskrig tog företaget, då under namnet Veidekke, ett beslut som än i dag visar vad de står för. Den tyska ockupationsmakten i Norge ville använda företagets kompetens för att bygga «Fästning Norge» – en enastående möjlighet för en krigsprofitör. Men ägarna valde att tacka nej och lägga ned företaget tillfälligt.

Den sortens principfasthet är en av grundpelarna när Nordr såg dagens ljus i början av 2021, mer än 80 år senare. Med en tydlig förankring i det nordiska bygger företaget vidare på alla de hus som redan står runt om i Sverige och Norge.

Nordr bygger bostäder i hela landet. I Stockholm är de med och formar centrala delarna av Stockholm med exempelvis Haga Palett och Haga Boulevard, i Lund byggs flera nya bostadsprojekt som får staden att växa och i Göteborg är Nordr drivande i utvecklingen av helt nya stadsdelen Masthuggskajen. Det finns något för alla helt enkelt. Nedan har vi samlat några av Nordrs projekt.

Detta är Nordr – läs mer här.

Nordr-projekt i Väst:

Ciceron, Göteborg

Välkommen till Ciceron – ett modernt och stilrent hus på Nya Masthuggskajen, ett av innerstans mesta up-coming område. Här bor du med ena foten i det myllrande stadslivet och den andra i en härligt avslappnad hemma-oas. Variationen på lägenheterna är stor och de 17 våningarna rymmer allt från välplanerade ettor till exklusiva etagevåningar med privat takterrass.

På entréplan har du som boende tillgång till ett gemensamt vardagsrum, och högst upp kan du njuta av en unik utsikt över hamninloppet och Göteborg från husets 110 kvadratmeter stora takterrass, även den till för alla.

Försäljning pågår – läs mer och kontakta våra mäklare för mer information här.

Hills Villastad Flora, Mölndal

I Hills Villastad bor du i en stadsnära oas utmed Hills golfbana och med ljuvlig skog bakom ryggen. Nu finns härliga lägenheter med stor takterrass, balkong eller uteplats till salu. 2-4 rok på 50-101 kvm i vackra Hills Villastad. De ombonade, stilfulla hemmen är med noggrann arkitektur och placering inpassade i det natursköna landskapet, i ett läge som ger dig lugn i sinnet bara av att komma hem — hem till Hills!

Försäljning pågår – kontakta mäklare för mer information här.

Strand, Uddevalla

Snart startar försäljningen av genomtänkta, rymliga lägenheter i modern arkitektur och med häpnadsväckande utsikter mot havet, och i princip mitt på Uddevallas härliga strandpromenad. Morgonjoggning och kvällsdopp, cykeltur till stan och mörkgröna skogsutflykter, golf och segling – här bor du som vill ta vara på livet och västkustens natur. Området är beläget sydväst om Uddevallas stadskärna och gränsar till Skeppsviken och Byfjorden. Anmäl intresse nu och var med under höstens förhandsförsäljning. Här hittar du 2-4 rum och kök i storlekarna 50-125 kvm.

Anmäl intresse för Strand här.

Parkhusen, Göteborg

Invid den nya gröna Opalparken och runt lummiga innergårdar ska vi bygga välplanerade lägenheter med härliga utblickar mot det gröna. Stadsdelen i västra Göteborg är i stor förändring och har många efterfrågade kvaliteter och ett riktigt bra läge som allt fler nu har upptäckt. Du har skolor och spårvagnshållplats i din direkta närhet, likaså havet, bra service och Frölunda Torg. Njut av bekväma, nybyggda lägenheter där du kostnadsfritt väljer inredningsstil. Nu pågår försäljningen av 1–4 rok med priser från 1.495.000 kr.

Försäljning pågår, läs mer om Parkhusen här.


Detta är en annons från Nordr. Läs mer om Nordr här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.