Nordr Väst

Hitta ditt nya hem hos Nordr

Sedan starten 2020 har Nordr, en av Nordens ledande bostadsutvecklare, byggt bostäder på attraktiva platser. Just nu bygger man genomtänkta och hållbara lägenheter för breda målgrupper – flera av dem i Göteborgsområdet.

Hitta ditt nya hem hos Nordr.

Nordrs ambition är att vara mer än en bostadsutvecklare och strävar efter att skapa trygga boendemiljöer där människor känner att de hör hemma. Man vill göra det möjligt att leva klimatsmart i nyproducerade bostäder till exempel genom att utveckla energieffektiva byggnader och planera områden så att behovet av egen bil minimeras. 

Nordr skapar bostäder i en mängd olika storlekar och modeller för att många ska kunna hitta hem – lägenheter, fristående hus, radhus och kedjehus, oftast med bostadsrätt som ägandeform. Nordr utvecklar även kommersiella lokaler i anslutning till projekten.

Bygger vidare

Som Skandinaviens ledande fastighetsutvecklare verkar Nordr inom de sju snabbast växande storstadsområdena Stockholm, Göteborg och Malmö i Sverige, samt Oslo, Bergen, Trondheim och Stavanger i Norge.

I Stockholm utvecklar man den nya stadsdelen Veddestaden i Järfälla där projektet Pionjären är först ut. I Lund byggs flera nya bostadsprojekt som får staden att växa, och i Göteborg är Nordr drivande i utvecklingen av Hills Villastad. Det finns något för alla helt enkelt. Nedan har vi samlat några av Nordrs projekt.

Detta är Nordr – läs mer här.

Nordr-projekt i Väst:

K/V Atland, Eriksberg

Kvarter Atland ligger i den nya delen av Eriksberg där kvarteren växer fram just nu på Norra Älvstranden. Det ligger högt upp och blir därför en skön, lugn och avskild plats, trots att det bara är ett stenkast från kajpromenaden på Eriksberg. De totalt 91 lägenheterna har tilltagna takhöjder på minst 2,7 meter och stora fönstervolymer. Trapphusen och de sociala gemensamma utrymmena präglas av lekfullhet och färg och i den trygga men vildvuxna trädgården kan barnen påbörja sina egna små resor. Högst upp i huset blir det sju rymliga och lyxiga Penthouse med fyra meter i takhöjd och tilltagna terrasser!

Anmäl intresse för förtur på VIP-säljstarten

Platån, Mölnlycke

Kvarteret Platån ligger invävt i en väletablerad stadsdel, ett stenkast från Mölnlycke centrum. Ändå är det här en plats som känns precis just så. Undangömd. Här är stadsdelen, kvarterskänslan och den intilliggande skogen både välvuxen och solid. I kvarteret Platån möter du spännande lägenhetslösningar och mysiga mötesplatser på en grönskande gård. Från den öppna gårdens townhouse till entréplanens etagelägenheter, eller de ljusa takvåningarna med sina omväxlande taklandskap – här har vi lagt stor omsorg om material och utformning. Stadskaraktär med natur runt knuten och en av områdets bästa skolor minuter bort. Välkommen till ett nytt kvarter med rotade kvaliteter. Lite hemligare, mycket hemtrevligare.

Läs mer och anmäl intresse till höstens säljstart!

Hills Villastad Villor, Mölndal

I Hills Villastad bor du i en stadsnära oas utmed Hills golfbana och med ljuvlig skog bakom ryggen. Nu finns härliga villor i två storlekar till salu, Villa Alm 130 kvm och Villa Avenbok 206 kvm. Villorna är äganderätter och inkluderar trädgårdstomt, carport och förråd, och är placerade utmed golfbanan i vackra Hills Villastad. De ombonade, stilfulla hemmen är med noggrann arkitektur och placering inpassade i det natursköna landskapet, i ett läge som ger dig lugn i sinnet bara av att komma hem — hem till Hills.

Försäljning pågår – kontakta mäklare för mer information här.

Parkhusen, Göteborg

Inflyttningsklara bostäder precis intill Opaltorget. Njut av bekväma, moderna och nybyggda lägenheter. Försäljning pågår där du kan välja mellan 1-3 rok med priser från 1 595 000 kr.

Parkhusen är beläget direkt intill den nya gröna Opalparken och runt lummiga innergårdar färdigställer vi välplanerade lägenheter med härliga utblickar mot det gröna. Stadsdelen i västra Göteborg är i stor förändring och har många efterfrågade kvaliteter och ett riktigt bra läge som allt fler nu har upptäckt. Du har skolor och spårvagnshållplats i din direkta närhet, likaså havet, bra service och Frölunda Torg.

Försäljning pågår, läs mer om Parkhusen här.

Ciceron, Göteborg

Inflyttningsklara bostäder mitt i centrala Göteborg! I Ciceron bor du ett stenkast från Järntorget med ena foten i det myllrande stadslivet och den andra i en härligt avslappnad hemma-oas. Variationen på lägenheterna är stor och de 17 våningarna rymmer allt från välplanerade ettor till exklusiva etagevåningar med privat takterrass.

Som boende får du tillgång till ett gemensamt vardagsrum i entréplan och en takterrass om 110 kvm högst upp i huset. Försäljning pågår och endast ett fåtal bostäder finns kvar!

Läs mer och boka visning.


Detta är en annons från Nordr. Läs mer om Nordr här.