Nordr Stockholm

Hitta ditt nya hem hos Nordr

Sedan starten 2020 har Nordr, en av Nordens ledande bostadsutvecklare, byggt bostäder på attraktiva platser. Just nu bygger man genomtänkta och hållbara lägenheter för breda målgrupper – flera av dem i Stockholm.

Hitta ditt nya hem hos Nordr.

Nordrs ambition är att vara mer än en bostadsutvecklare och strävar efter att skapa trygga boendemiljöer där människor känner att de hör hemma. Man vill göra det möjligt att leva klimatsmart i nyproducerade bostäder, till exempel genom att utveckla energieffektiva byggnader och planera områden så att behovet av egen bil minimeras.

Nordr skapar bostäder i en mängd olika storlekar och modeller för att många ska kunna hitta hem – lägenheter, fristående hus, radhus och kedjehus, oftast med bostadsrätt som ägandeform. Nordr utvecklar även kommersiella lokaler i anslutning till projekten.

Bygger vidare

Som Skandinaviens ledande fastighetsutvecklare verkar Nordr inom de sju snabbast växande storstadsområdena Stockholm, Göteborg och Malmö i Sverige, samt Oslo, Bergen, Trondheim och Stavanger i Norge.

I Stockholm utvecklar man den nya stadsdelen Veddestaden i Järfälla där projektet Pionjären är först ut. I Lund byggs flera nya bostadsprojekt som får staden att växa, och i Göteborg är Nordr drivande i utvecklingen av Hills Villastad. Det finns något för alla helt enkelt. Nedan har vi samlat några av Nordrs projekt.

Detta är Nordr – läs mer här.

Nordr-projekt i Stockholm:

Centro, Roslags Näsby

I hjärtat av populära Roslags Näsby i Täby bygger Nordr det nya projektet Centro med direkt närhet till stadsdelens nya torg, park med lekplats samt villaområden. Du är två minuter från Roslagsbanan som tar dig till innerstan på mindre än en kvart, och till Täby centrums stora utbud på minuten. De knappt hundra bostäderna i Centro blir ljusa och moderna med bra förvaring och tidlösa material. Som plus i kanten har tre av lägenheterna helt egna växthus på de privata terrasserna, och från de övre våningsplanen bjuder på en vidsträckt utsikt.  Försäljning pågår.

Se bostäder till salu i Centro här.

Pionjären, Veddestaden

Under de kommande åren kommer Veddestaden att växa fram i Järfälla, sju levande nya kvarter intill Barkarbys pendeltågsstation – granne till den nya tunnelbanans uppgång. Först ut i denna nya stadsdel, allra först, är kvarteret Pionjären. Inflyttningarna har startat.

Se bostäder till salu i Pionjären här.

Skiffertornet, Uppsala

Nu växer Uppsalas nya landmärke fram vid Kvarntorget, bara fem cykelminuter från city. Skiffertornet, klätt i skimrande grön skiffer och hela tolv våningar högt, erbjuder vackra utsikter, smarta planlösningar, generösa balkonger och gemensam takterrass. Projektet omfattas av Nordrs räntegaranti vilket skyddar från kommande avgiftshöjningar under tre år från tillträdet. Inflyttning från juni 2024.

Se bostäder till salu i Skiffertornet här.

Haga Palett, Solna

Strax norr om Torsplan, bara minuter från Hagastaden, håller innerstaden nu på att bli lite större. I början av den nya Solnavägen, som förvandlas till en grönskande boulevard, växer Haga Palett fram. Tre kvarter om sammanlagt 350 bostäder. Här hittar du många olika lägenhetstyper och planlösningar till ett helt annat kvadratmeterpris än på andra sidan tullen. Lägg till det att Solna stad har Sveriges näst lägsta kommunalskatt och att boendeparkeringen kostar en tredjedel – både familjen och plånboken kommer att trivas här. Inflyttningarna har startat.

Se bostäder till salu i Haga Palett.

Läs mer om Nordrs projekt här

Grönska möter storstad vid gränsen till Hagastan

Skiffertornet Uppsalas nya landmärke

Modern livsstil möter grönskande harmoni


Detta är en annons från Nordr. Läs mer om Nordr här.