Upptäck Samsung Bespoke

Uttryck din stil med nya Bespoke

Köket är hemmets hjärta, men varför inte gör det lite mer personligt? Med nya BeSpoke-serien från Samsung kan din kyl och frys ha olika färger och material – precis som du vill ha det.
Det finns fantastiskt många kombinationer för att få det att passa i just ditt kök, säger Madeleine Valberg Product Manager, på Samsung.

I dag är köket mycket mer än en plats för matlagning. Köket är en central plats i hemmet där vi lagar mat, umgås och lever våra liv. Med nya Bespoke har Samsung gjort det möjligt att ta kylskåpet från ett vitt skåp där mat förvaras till en unik inredningsdetalj – utan att tumma på kvaliteten. Madeleine Valberg förklarar närmare. 

– Vi har sett att det blir allt viktigare för våra konsumenter att kunna uttrycka sin individuella stil och smak i sina hem. När de köper nya vitvaror vill de självklart ha teknologi och prestanda, men de vill också ha någonting som passar in med deras personliga inredning – oavsett hur deras kök ser ut. Med Bespoke kan de para ihop olika typer av kylar och frysar och lättare få ett hem som känns rätt för dem, utan att göra avkall på tekniken och prestandan, säger hon.

Hitta en kombination som fungerar för ditt kök – läs mer om Bespoke här.

Välj din stil – och storlek

Med Bespoke går det att välja mellan flera olika unika färger och material. Från de mer traditionella rostfritt till glasfronter med sammetskänsla i ljusblått eller glansig lavender. Flexibilitet är en nyckelfaktor med Bespoke, då det går att para ihop olika typer av kylar och frysar så att det passar just dina behov.

En smart funktion som kan hjälpa många i vardagen när det kortsiktiga behovet i köket förändras. BeSpoke finns bland annat i en tvåmeters kyl/frys-kombiskåp som tar flexibilitet till en helt ny nivå. Frysen går nämligen att ställa om i flera olika fryslägen – och även till kyl*. Det innebär att om du behöver mer kylskåpsutrymmet inför exempelvis en fest så kan du med ett enkelt knapptryck ställa om din frys till en kyl – och sen tillbaka igen.

Bespoke är en helhetslösning som kombinerar stor flexibilitet, innovativ teknik.

Mer utrymme

Kanske har du behov för mer förvaringsyta till färskvaror eller har du tonårsbarn och behöver större frysutrymme för fryspizza? Har du alltid trångt i kylen? Om du har utrymme på höjden kan du då maximera förvaringsmöjligheterna. Genom att välja två högre kyl och frys- kombiskåp, 203 centimeter höga modellerna RB/RL38, får du totalt ett förvaringsutrymme på 780 liter. 

Bespoke är en helhetslösning som kombinerar stor flexibilitet, innovativ teknik och energisparande lösningar**. Designen är utformad med konsumentens önskemål i tankarna och är inspirerad av de nordiska, harmoniska och stilrena dragen. Känner du för att byta stil i köket behöver du inte köpa en helt ny kyl och frys, med Bespoke är det enkelt att köpa till och byta panel till en annan färg eller finish.

Satin Beige eller Glam Levander? Hitta din unika Bespoke-lösning.

Med Bespoke går det att välja mellan flera olika unika färger och material.

– Du kan satsa på mer traditionella färger, men du kan också välja två helt olika färger eller material till din kyl och frys om du vill det. Exempelvis sammetslen beige tillsammans med en glansig lavendel? Oavsett kombination kommer Bespoke sätta färg på din vardag, säger Madeleine Valberg, Product Manager på Samsung och fortsätter.

– Det är möjlighet att köpa nya paneler och byta ut fronten senare om du vill ha en snabb och enkel uppfräschning, säger hon.


Fakta: Tekniken i Bespoke

No Frost – förhindrar uppbyggnad av is i både kyl och frys så att du slipper avfrostning.****

All around Cooling –Fördelar kylan jämt i hela kylen, inklusive dörren, så att dina matvaror håller sig fräscha oavsett var du placerar dem. Genom att cirkulera kalluft och kontinuerligt kontrollera temperaturen säkerställer All-Around Cooling att matvarorna på hyllorna kyls effektivt och håller sig fräscha längre.

Digital Inverter Compressor – anpassar hastigheten utifrån temperaturen (10 års kompressorgaranti)**.


Bakom designen gömmer sig innovativ Samsung-teknik. Digital Inverter Compressor är en kompressor som jobbar i olika hastigheter beroende på temperaturen i skåpet. Har du packat in mycket nya rumstempererade matvaror jobbar kompressorn hårdare för att snabbt kyla ner maten. Har dörren varit stängd en längre tid jobbar kompressorn på låga varv.

– Detta sparar energi, ger en lägre ljudnivå och förlänger livslängden på kompressorn som har hela 10 års garanti**. Design får aldrig göra avkall på funktion, säger Madeleine Valberg.

Läs mer om Bespoke-serien här.

Väckt stor uppmärksamhet

Lanseringen av Bespoke har väckt en hel del uppmärksamhet. I IF Product Design Award 2020 tilldelades Bespoke guld med motiveringen:

”Det minimalistiska designspråket förenar ergonomi med anpassningsbara möjligheter och användarvänlighet på ett stilrent sätt. Detta är ett utmärkt exempel på praktisk innovation.”***

Hitta en kombination som fungerar för ditt kök – läs mer om Bespoke här.

*Gäller ej alla modeller

**Produkterna i BESPOKE serien är försedda med Digital Inverter Kompressor som till skillnad från konventionella kompressorer som bara startar och stoppar, automatiskt justerar sin hastighet i förhållande till sju nivåer av kylbehov. Detta gör att motorn förbrukar både mindre energi och är mer tystgående Produkterna har Energiklass F-A  beroende på modell, se länk, SAMSUNG Detta ger dig en tyst, kraftfull och hållbar prestanda som säkerställs med 10 års garant. Denna garanti omfattar endast nämnd komponent och omfattar inga andra kostnader såsom arbetskostnader, frakt eller installation.

***Guldutlåtande från IF Award 2020

****No Frost-tekniken upprätthåller en konstant, optimal temperatur i hela kylen och stoppar ansamling av is på matvaror, så att maten alltid smakar fräscht.


Detta är en annons från Samsung. Läs mer om Bespoke här.