Upplev nya Polestar 2

Upptäck Polestar 2

Med Polestar 2 har Sverige inte bara fått en ny och hyllad elbil. Det är också en bil som präglas av stilren design, snabb acceleration och en följsam väghållning. En komplett bil helt enkelt.

Innovativa och lyxiga elbilen Polestar 2 har tagit världen med storm och har blivit hyllad i media över hela världen. Bakom framgången finns flera innovativa detaljer som sömlöst samarbetar och skapar en helhet som sticker ut på elbilsmarknaden. Först och främst fångar bilens design din uppmärksamhet. Den redan ikoniska bakre ljusrampen har blivit ett tydligt kännemärke för Polestar 2, tillsammans med bilens stilrena och minimalistiska uttryck.

Bygg din Polestar 2 här.

Hitta din version

Under det yttre döljer sig en gedigen bil med unika fördelar. Polestar 2 går i dag att köpa i tre olika versioner med olika batteripaket och motorer. Oavsett vilken av bilarna du väljer så levererar Polestar 2 en prestanda, fartupplevelse och körglädje i absolut toppklass.

Toppversionen Long Range Dual Motor är fyrhjulsdriven med 408 hk och har ett vridmoment på 660 Nm, där 0-100 går på under fem sekunder. Med ett batteripaket på 78 kWh får den en angiven räckvidd på upp till 480 kilometer (WLTP*). Dragkrok finns som tillval och denna bil har då en dragkraft på upp till 1 500 kilo.

Övriga två versioner är båda framhjulsdrivna och har fått namnen Standard Range Single Motor och Long Range Single Motor. Den sistnämnda har den längsta angivna räckvidden, nämligen upp till 540 kilometer (WLTP*).

Läs mer om Polestar 2 här.

Passar familjen

Polestar 2 möter alla krav som den moderna familjen har på en bil. Med kraftfull elektrisk drivlina, stort och flexibelt bagageutrymme på 405 liter, innovativa digitala funktioner och smidiga köregenskaper är den späckad med funktioner som är något utöver det vanliga. Sammantaget blir det en perfekt familjebil såväl som tjänstebil.

Till skillnad från många andra bilmodeller behöver du inte lägga en massa dyra pengar på olika tillval när du köper en Polestar 2. I stället ingår mer i standardutrustningen, bland annat adaptiv bakre LED-belysning, elmanövrerade säten, Googles appar och tjänster inbyggt och Park Assist. Utöver standardutrustningen kan du addera flera tillvalspaket för att bygga ut din Polestar 2.

Det kostar Polestar

Om du vill privatleasa Polestar 2 kostar det från 4 250 kr/månad** och med företagsleasing från 3 400 kr/månad***. Att köpa Polestar 2 kostar från 489 000 kronor.

Bygg din Polestar 2 här.

Polestar 2 som tjänstebil

Med tjänstebilar baseras förmånsvärdet på en elbil utifrån vad motsvarande förbränningsbil hade kostat. Polestar 2 finns nu i tre olika versioner där instegsmodellen har ett förmånsvärde från 2118 kr/månad, beräknat med 50% marginalskatt. Även bränslekostnad, klimatbonus, restvärde och vägskatt är faktorer som gör att ett elbilsköp på sikt kan bli en mer prisvärd affär.

En hyllad elbil

Polestar 2 har hyllats av motorjournalister världen över. I USA utsågs bilen av Bloomberg till ”Best electric vehicle” och har utsetts till Årets bil i såväl elbilslandet Norge som i Schweiz.  Polestar 2 har även vunnit flera priser, bland annat Fast company – Innovation by Design. Affärstidningen Forbes sammanfattade det effektivt och bra, helt enkelt att Polestar 2 är en”En enastående bedrift.”

*I Europa mäts elfordons räckvidd enligt standarden Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure (WLTP). Enligt denna standard mäts räckvidden vid en genomsnittshastighet av 48 km/tim i sommartemperatur från full laddning till tömt batteri. Faktisk körsträcka är beroende av körstil och andra externa faktorer. Räckvidden enligt WLTP är därför normalt inte möjlig att uppnå under verkliga förhållanden.

**Månadskostnaden är angiven inkl. moms och med avräknad klimatbonus på 70 000 kr, 36 mån löptid, 1 500 mil/år, första förhöjd hyra 0 kr. Service ingår upp till 3 år/5 000 mil. Den beräknade månadskostnaden är baserad på att Volvofinans Bank AB erhåller klimatbonus enligt gällande regler.

***Månadskostnaden är angiven exkl. moms och med avräknad klimatbonus på 70 000 kr, 36 mån löptid, 1 500 mil/år, första förhöjd hyra 0 kr. Service ingår upp till 3 år/5 000 mil. Den beräknade månadskostnaden är baserad på att Volvofinans Bank AB erhåller klimatbonus enligt gällande regler.


Detta är en annons från Polestar.