Skistar

Suget efter boende i fjällen har ökat kraftigt de senaste åren. Fjällturismbolaget SkiStar erbjuder boendemöjligheter och olika ägandeformer för att kunna bidra till levande destinationer året runt.
– Våra boenden är anpassade för att göra det möjligt för flera att äga sitt drömboende i fjällen men också förenkla för de som hyr sitt boende, säger Hafez Tadayon, från Skistar Vacation Club.

Skistar äger och driver anläggningar på flera populära semesterorter i Sverige. Sedan tio år tillbaka driver man SkiStar Vacation Club, ett koncept där du kan bli andelsägare i ett fritidshus i Sälen, Åre och Vemdalen.

Lämna din intresseanmälan här!

Intresset för andelsägande har ökat i takt med etablerade trender, så som delningsekonomi, hållbarhet, arbete på distans och hemester. Genom att erbjuda andelsägande ger SkiStar fler möjligheten att äga sitt drömboende i fjällen, en vinst för både gästen, destinationen och klimatet.

– Det är perfekt för den som tycker om att resa en eller flera gånger per år och värdesätter boende med bästa läge. Konceptet innefattar ägandets fördelar men här bor du som på hotell och slipper ansvaret för drift samt underhåll. För gäster som hyr idag vill vi göra det enklare att hitta och garantera sig sitt optimala boende för en bra upplevelse, säger Hafez Tadayon.

Lämna din intresseanmälan här!

SkiStars andelsboende – så går det till

Som andelsägare och medlem i Vacation Club äger du din semestertid i form av en andel i en bostadsrättsförening. Kortfattat innebär det att du köper nyttjanderätt i en bestämd bostad på någon av SkiStars anläggningar. Som andelsägare har du rätt att vistas i bostaden utvalda veckor varje år, men även friheten att köpa den period som passar dig bäst.

– För många är andelsboende ett första steg mot att köpa och äga ett fritidshus i fjällen. Men det som kanske lockar mest är att du har ett garanterat boende som är smidigt och tryggt. Idag saknar många tiden för att sköta underhåll, säger Hafez Tadayon.

Lämna din intresseanmälan här!

Fördelar med SkiStars bekymmersfria andelsboende

  • Hög standard, fullt möblerade och utrustade med allt du behöver. 
  • Ligger nära backar, service och aktiviteter för vuxna och barn. 
  • Checka istället in och ut som på ett hotell, uppbäddat vid ankomst, handdukar samt städning.
  • Inget ansvar för renoveringar och underhåll. 
  • Ett ekonomiskt och tryggt val.

Lämna din intresseanmälan här!

Andra boendeformer SkiStar erbjuder

Förutom andelsboende, så erbjuder även Skistar bostadsrätter och äganderätter på sina olika orter. Bostäderna har en hög standard och ligger ett stenkast från backar, service och aktiviteter.

Bostadsrätt

När du köper en bostadsrätt innebär det att du köper rätten att bo i bostaden under obegränsad tid. För att kunna äga en bostadsrätt måste du bli medlem i bostadsrättsföreningen och betala en avgift. Det är bostadsrättsföreningen som äger bostaden och fastigheten, du äger rätten att bo i bostaden. 

Äganderätt

Den vanligaste ägandeformen när det kommer till småhus och villor (egnahem) är äganderätt. Sen 2009 finns dock äganderätt även för lägenheter i Sverige. En äganderätt innebär att du äger hela din bostad, inte bara rätten att nyttja den.

Lämna din intresseanmälan här!