Mio skapa julkänsla

Sponsrat innehåll av Mio

Dags att komma i julstämning

Det brukar vara mycket att göra inför jul. Klappar ska köpas, dukning planeras och hemmet ska kännas så där härligt juligt. Mio har samlat tips och inspiration för allt som hör julen till – och som höjer stämningen.

Njut av gnistrande stjärnglans

Skapa skön stämning och en inbjudande känsla med julstjärnor som lyser upp i vintermörkret. Varför begränsa sig till en? Häng upp flera om du har stora fönster. Häng dem i fönstret, på väggen eller över bordet. Stjärnornas tid är nu. Var inte rädd för att låta julstjärnorna ta plats i inredningen. Släpp loss och sprid stjärnglans i hemmet.

Vilken julstjärna passar ditt hem? Ta reda på det här.

Dags att duka för jul

Pirr, längtan och förväntan. Doft av nyskurat, gran och hembakat. Visst är förberedelserna inför själva firandet en viktig och rolig del av julen? Inte minst dukningen som kräver viss framförhållning och en dos kreativitet. Fram med textilier, dekorationer, pynt och ljus. Nu är det dags för såväl bordet som miljön runtom att kläs i julskrud.

Så fixar du juldukningen.

DIY – gör det själv

Nu när julen är på ingång är det både mysigt och kul att ha några fixarprojekt hemma. Låt kreativiteten flöda och pysslaren i dig väckas till liv. Skapa egna julstjärnor, bind en egen krans och klä din ljuskrona hemma.

DIY: 7 enkla juldekorationer du kan göra själv.

Den ljuvliga doften av jul

Fin juldekoration i all ära men för att få till en härlig julstämning krävs även ljud, ljus och inte minst doft. Vilken eller vilka dofter förknippar du med jul? Vad sägs om hyacint, apelsin, kryddnejlika, clementin, kanel eller kanske glögg? Ta in dina favoritdofter och njut.

Så fixar du juldoft hemma.

Julklappstips för alla

Nyinflyttad, inredningsrookie eller rutinerad heminredningsexpert? Oavsett vem du letar julklapp till uppskattas en gåva till hemmet av de flesta. På Mio hittar du något för alla rum, stilar och smaker.

Behöver du julklappstips? Klicka här.

Årets hemtrevligaste högtid bjuder på en kavalkad av allt du behöver för att julstämningen ska infinna sig. Stämningsfullt, dekorativt – och alldeles underbart.

Upptäck fler tips för en magisk jul här.


Denna artikel sponsras av Mio.

Advertisement