BMW iX1

Sponsrat innehåll av BMW

Nya BMW iX1 – elektrisk körglädje för stadslivet

Helelektriska BMW iX1 är märkets stora nyhet 2022. Här förenas innovation och komfort i en och samma bil. Resultatet: en mångsidig SUV – perfekt för både stads- och landsvägskörning. 

BMW iX1 är bilen som förenklar vardagslivet, vidgar äventyret och ger dig spelrum till spontanitet. Bilens körförmåga, rymlighet, sobra design och långa räckvidd är några faktorer som gör denna fyrhjulsdrivna bil riktigt bra. 

Familjebil med lång räckvidd

Bilen uppfyller alla krav när det kommer till säkerhet och utrymme, trots sin storlek. Det bevisar modellen med sitt bagageutrymme, där baksätetsryggen kan fällas ner, så du får hela 1 495 liter packutrymme. Här får du plats med barnens hockeytrunkar och resväskor utan problem, samtidigt som du tar dig dit du vill på bara el.

Läs mer om BMW iX1 här. 

Snabb laddning längs vägen  

Möjligheten att köra elektriskt smidigt och enkelt är något som BMW satsar hårt på, både i Sverige och Europa. Det är laddnätverket BMW Charging ett bevis på, som även innefattar High Power Charging-station för supersnabb laddning. I Europa finns det idag 422 743 laddpunkter, varav 12 029 bara i Sverige. Det gör det möjligt att åka på äventyr långt utanför Sveriges gränser.

Det är enkelt att hitta laddplatser, oavsett var du befinner dig. Laddpunkterna hittar du utmarkerade i navigationssystemet BMW Maps, i appen My BMW eller på hemsidan. Dessutom hjälper navigeringssystemet dig att hitta fik och restauranger nära laddpunkterna för att effektivisera din tid.

Inte nog med att det är enkelt att ladda din BMW iX1 – det går snabbt också. Du behöver bara 8 minuter på en High Power-laddstation för upp till 100 km räckvidd.

Läs mer om BMW Charging här.

Det här är BMW iX1 i siffror:

Elektrisk räckvidd: Upp till 440 kilometer*

Motor: 230 kW (313 hk), 494 newtonmeter 

Batteri: 64,7 kWh

Utsläpp: CO2 g/km: 0

0 - 100 km: 5,6 sekunder

Utforma bilen efter dina behov 

Inne i din nya BMW iX1 möts du av det utmärkande BMW-temat där rena linjer och lyxiga material präglar interiören. Modellen är utrustad med BMW Curved Display – med både pekfunktion och röststyrning* – som används för att kontrollera bilens funktioner. Dessutom erbjuder sätena både massage- och svankstödsfunktion.

När du köper en BMW iX1 har du möjlighet att designa din bil precis som du vill ha den. Välj mellan olika färger, klädsel och populära tillval som dragkrok. 

Bygg din BMW iX1 – klick här.

Hundra procent elektrisk körglädje

BMW iX1 är en del av BMWs i-serie, där även BMW i4, BMW i4 M50, BMW iX3, BMW iX och BMW i7 ingår. De olika modellerna skiljer sig åt i utseende och prestanda, men har två saker gemensamt: 100 procent elektrisk körglädje och 100 procent BMW-känsla. 

*Värdena har beräknats enligt WLTP-mätmetoden.

*Intelligent Personal Assistant finns endast tillgängligt på engelska i Sverige.


Denna artikel sponsras av BMW Sverige