Mio julsoffa

Julen är en period då datumet är viktigt. Därför kan du hos oss Mio designa en soffa som passar just dig – och få den levererad innan tomten kommer.

Alla hem och personer är olika, och därför är Mios soffor också det. Mios breda soffutbud skapar valfrihet när det gäller storlek, armstöd, ben, klädsel, färg och pris. Ett soffköp hos Mio ger dig prisvärd kvalitet och valmöjligheter utöver det vanliga. Idag har Mio 74 butiker runtom i landet och över 60 års erfarenhet av att sälja soffor.

Hitta din drömsoffa.

Mios soffbyggare är framtagen för att du lättare ska kunna navigera runt bland olika soffserier och utföranden. Du kan gå fram och tillbaka mellan dina val, testa olika ben, armstöd, tyger och färger för att själv bygga dina egna favoriter. 

Börja designa.

Att hitta din drömsoffa är inte alltid lätt. Det finns så oerhört många olika modeller, färger och stilar att välja mellan. Därför har Mio listat några viktiga saker att tänka på när det är dags för soffval. Det gör det lättare för dig att navigera dig fram genom deras stora och breda sortiment.

Tre smarta tips när du väljer soffa

  1. Mät innan så att soffan du väljer får plats. Glöm inte dörröppningen.
  2. Utgå från hur du vill använda soffan. Låt livsstil och funktion styra ditt val.
  3. Valmöjligheterna är näst intill oändliga. Ta dig tid att leta och provsitt.

Vill du ha mer inspiration, tips och trix? Kika in Mios soffguide.

Oavsett om du älskar rött och tomtar eller föredrar naturtoner med inslag av grönska så finns allt för årets mysigaste högtid hos Mio. Julen ser inte likadan ut i alla hem och brukar inte heller dra i gång vid samma tid hos alla. Självklart går det att smygstarta redan i oktober om din jullängtan är stor. Börja gärna med att inspireras av Mios julstilar. Vilken av dem passar dig?

Upptäck julens nyheter, trender och stilar!


Detta är en annons från Mio.