Lilla häll

Bo med utsikt över Mälaren – med stan inom räckhåll

På en liten höjd precis vid Mälarens strand i Hägersten hittar du Besqabs nya bostadsprojekt Lilla häll. Här bor du med den perfekta kombinationen av natur och stad, och ges en vardag fylld med det lilla extra. De två huskropparna står mellan ett lummigt grönområde och en vacker strandpromenad. Den första säljstarten genomfördes framgångsrikt under sensommaren och innan årsskiftet planeras för säljstart nummer två.

Här kan du läsa mer om projektet.

Mellan grönska och vacker strandpromenad

Lilla häll ligger på den branta Mälarstranden strax utanför tullarna och består av två vinklade huskroppar med ljusa träfasader och gröna fönsterkarmar. Den vackra utsikten över vattnet och Mälaröarna är en av de största kvalitéerna med platsen, berättar Karl Kolb, projektledare på Besqab.

Husens anpassning till den omgivande naturen skapar kvaliteter på alla våningsplan – lägenheterna på det nedre planet med egen entré från gatan får radhuskänsla och högre upp i huset fulländar en stor terrass en av lägenheterna. Tack vare sadeltaket finns dessutom etagelägenheter med vindsrum på gaveln i byggnaden närmast vattnet.

– I Lilla häll bor du precis vid en av Stockholms vackraste strandpromenader, strax utanför tullarna. Tunnelbana, förskola, apotek och vårdcentral ligger bara några hundra meter bort och du har kort cykelavstånd till Liljeholmen, Aspudden, Midsommarkransen och Telefonplan som tillsammans levererar ett oslagbart utbud av shopping, trendiga restauranger, trevliga pubar, bagerier, parker och klassiska kvartersbiografer. Även närheten till Södermalm är slående, säger Karl.

Vill du läsa med om Lilla häll? Klicka här.

Lägenheter att trivas i och njuta av

Bostadsrätterna utformas med olika planlösningar om 2 – 6 rok på 43 – 128 kvadratmeter. Oavsett storlek och våningsplan flödar ljus mellan rummen och ett fint samspel mellan funktion och känsla skapas i varje hem. Dispositionen av bostäderna är väl genomtänkt och genomsyras av tilltagna sociala ytor likväl som god förvaring. I de större lägenheterna finns även möjlighet till uthyrning då bostaden med enkla medel han delas av.

Alla lägenheter får egen balkong eller uteplats, läget i respektive huskropp avgör om den erbjuder fri sjöutsikt eller prunkande omgivningar.

– Det som sticker ut med Lilla häll är helt klart läget nära både vattnet och stan – du kan kajakpendla till jobbet. Men även den grönskande innergården och de gemensamma utrymmena som garaget, mini-kajakförrådet och mini-cykelverkstaden, säger Karl. 

Vill du läsa mer om Lilla häll? Klicka här.

Besqabs två inredningslinjer Solid och Säsong låter dig välja mellan det naturnära och klassiska, eller det mer urbana och moderna. Här är du med och sätter din personliga touch på boendet – redan innan du flyttar in. 

– Det är allt fler som uppskattar och vill ha färdiga proffslösningar. Hos oss är den tjänsten en del av vårt grundkoncept, den ingår i köpet. Utgångspunkten är att man ska leva sitt liv i bostaden. På det sättet är funktionen det viktigaste. Men vi lägger samma vikt vid känslan av att komma hem och den omsorgen tar sig uttryck i vår design och inredning, säger Karl. 

Klicka här för att göra en intresseanmälan.

Tryggt i Lilla häll 

Att köpa ett nytt hem är det ofta den största affären du gör i livet. Därför har Besqab ett Trygghetspaket som gör ditt bostadsköp tryggt och säkert. Trygghetspaketet innefattar bland annat att du kan skjuta upp ditt tillträdesdatum med 3 månader om du behöver mer tid för att sälja din nuvarande lägenhet. Du får även ett skydd mot dubbel boendekostnad i upp till 6 månader om du har svårt att sälja din nuvarande bostad. Dessutom står Besqab för månadsavgiften för eventuellt osålda lägenheter i föreningen under 6 månader. 

Läs mer om Besqabs Trygghetspaket här.

– Köper man en bostad i Lilla häll erbjuds man ett modernt boende nära Stockholms innerstad och med stora naturvärden – perfekt för den som vill ha lite mer himmel för pengarna, säger Karl avslutningsvis.

Sveriges nöjdaste bostadskunder – för andra året i rad

Besqab har Sveriges nöjdaste bostadskunder för andra året i rad, det visar Prognoscentrets årliga undersökning. Läs mer om utmärkelsen och hur Besqab jobbar för att sprida boglädje och skapa hållbara hem och boendemiljöer.


Detta är en annons från bostadsutvecklaren Besqab.