Korallen

Unik möjlighet att flytta till ett nybyggt hem i Göteborg redan i februari

Vanligtvis dröjer det lång tid från att du köper en nyproducerad bostadsrätt tills att du faktiskt kan flytta in. Men inte i Korallen. I ultimat läge mitt i Frölunda kan du köpa en nybyggd lägenhet idag – och flytta in redan från och med februari.

Har du besökt en alldeles nybyggd lägenhet någon gång? I Korallen är det en unik upplevelse. Alla materialvalen är de senaste på marknaden. Planlösningen är smart planerad med bra förvaring och öppna sociala ytor. Det doftar nytt. Diskmaskin i köket. Tvättmaskin, torktumlare eller kombimaskin i badrummet. Charmiga balkonger eller uteplatser att njuta på under årets varmare månader.

Korallens lägenheter fördelat på 1 – 4 rum och kök från 1 395 000 kr är en unikt bra bostadsaffär. Balder har tagit fram specialanpassade ekonomiska trygghetspaket för att du ska kunna flytta in med rätt känsla i magen. Om paketet En trygg affär kan du läsa längst ner. Under vintern erbjuds du visningar i två färdigställda visningslägenheter där du kan få träffa mäklarna och ta del av den toppmoderna interiören.

Anmäl ditt intresse till Korallen – klicka här.

Innergård för alla åldrar

Korallens nybyggda bostadsrätter växer fram i Frölunda Park. Ett grönskande bostadskvarter med fantastiska delar att njuta av som boende. Mellan hus finns en multisportplan med konstgräs där det alltid finns någon att spela med för barnen. Här finns också lekplatser med spännande klätterställningar och gungor för de mindre. Charmiga sittgrupper att njuta i under eftermiddagen när du och dina vänner ska fika. I anslutning till kvarteret finns också en förskola som stod klar för bara ett par år sen. 

Frölunda Park är utvecklat för ett bekvämt liv. Rakt över gatan finns Lidl och 2 minuters promenad bort finns Frölunda Torg med all typ av shopping. På somrarna hoppar du på cykeln och trampar i väg på bara en kvart till ett av de alla härliga havsbaden såsom Fiskebäcksbadet eller Ganlets populära klippor.

Missa inte att lämna en intresseanmälan – klicka här.

Spårvagn, buss eller bilpool?

Till Linnés mysiga gator tar du dig enkelt med spårvagn på bara 10 minuter och bussen till Brunnsparken stannar efter bara 19 minuter. När du behöver finns poolbilar som du och dina grannar kan boka när ni vill. Perfekt när inredningen ska shoppas och du behöver en bil för att få med dig allt hem till din nybyggda lägenhet. Har du egen bil erbjuder vi parkeringsplats i intilliggande garage. Du bor absolut nära pulsen, men du behöver egentligen aldrig lämna ditt kvarter för att uträtta något av dagens ärenden. Med flertalet gym och många promenadstråk runtomkring finns alltid något att göra på hemmaplan.

Träffa mäklarna och hitta din drömlägenhet

Till skillnad mot en äldre lägenhet får du i nybyggda Korallen så många valmöjligheter att välja mellan. Projektets mäklare Emil och Sanna hjälper dig gärna att gå igenom alla lägenheterna från 1 – 4 rum och kök som erbjuds för att du ska hitta det du söker. Rätt planlösning. Din önskade våning. Balkong i rätt solläge. Allt det där som är viktigt för dig. Spännande va? Anmäl ditt intresse via länken nedan så kontaktar mäklarna dig.

Anmäl ditt intresse till Korallen – klicka här.

En trygg affär

När du flyttar till Korallen och Frölunda Park får du också tillgång till En Trygg Affär – vårt helt egna, anpassade erbjudande för dig som köper en bostadsrätt av Balder. Det innebär att vi stöttar dig med allt från att förstå innehållet i den ekonomiska planen till att du erbjuds möjlighet att hyra en bostad fram till tillträdet, tillträdesskydd samt trygghet genom att vi köper eventuellt osålda bostadsrätter vid avräkningsdagen. I bostadsrättsföreningen Korallen kan du också köpa din bostad både som privatperson och juridisk person. Här är det dessutom lättare att hyra ut din bostad i andra hand under en längre period. 

Kan du känna känslan nu? Den trygga och goda magkänslan? Det är precis den vi önskar att du får uppleva när du flyttar till din sprillans nya lägenhet i Korallen.

Missa inte att lämna en intresseanmälan – klicka här.


Detta är en annons från bostadsutvecklaren Balder. Läs mer om dem här.