Mio soffguide

Alla hem och personer är olika. Därför är Mios soffor det också. Deras breda soffutbud skapar valfrihet när det gäller storlek, armstöd, ben, klädsel, färg och pris. Designa en soffa som passar just dig!

Ett soffköp hos Mio ger dig prisvärd kvalitet och valmöjligheter utöver det vanliga. Idag har Mio 75 butiker runtom i landet och över 60 års erfarenhet av att sälja soffor.

Hitta din drömsoffa.

Att hitta din drömsoffa är inte alltid lätt. Det finns så oerhört många olika modeller, färger och stilar att välja mellan. Därför har Mio listat några viktiga saker att tänka på när det är dags för soffval. Det gör det lättare för dig att navigera dig fram genom deras stora och breda sortiment.

Vill du ha mer inspiration, tips och trix? Spana in Mios soffguide.

Mios soffbyggare är framtagen för att du lättare ska kunna navigera runt bland deras olika soffserier och utföranden. Du kan gå fram och tillbaka mellan dina val, testa olika ben, armstöd, tyger och färger för att själv bygga dina egna favoriter.

Börja designa här.

Visst är sommaren härlig på många sätt, men nu är längtan stor efter höstens färger, former och mönster. Fyll på ljusförrådet, låt mjuka textilier göra ditt hem ombonat och känn hur lugnet tar över. Hösten är en tid för skönt soffhäng och långa middagar tillsammans med vänner och familj.

Upptäck höstens nyheter, trender och stilar.


Detta är en annons från Mio.