Inspireras av vårens färger, former och trender på Mio

Sponsrat innehåll av Mio

Inspireras av vårens färger, former och trender!

Vilken stil och känsla vill du komma hem till? Längtar du efter att bjuda in naturen med sina mjuka former, lockar lekfulla detaljer eller är en mer elegant inredningsstil din grej? Oavsett vilken stil du gillar så har Mio nyheter och inspiration för dig.

Upptäck vårens över 700 nyheter

Låt naturen flytta in

Skapa en känsla av att vara utomhus och låt det sköna gröna skapa stilen. Mjuka härliga gröna toner blandas med ljusa kulörer. Hantverk, harmoni och hållbarhet anger tonen.

Tips! ”Förstärk känslan av att vara utomhus med mycket växter både i mönster och i levande form”, säger Joanna Vukota Carlsson, stylist Mio.

Så inreder du skönt grönt

Grafisk elegans

Sofistikerat, stilrent och genomtänkt in i minsta detalj. Skapa en grafisk känsla med svart och vitt i harmoni. Addera inslag av grått och organiska former som båda tillför en mjukhet. Tänk även på att bryta av den dramatiska svärtan i inredningen med gröna växter.

Så sätter du den eleganta stilen

Let’s go boho

Inred bohemiskt och avslappnat inbjudande med dekorativa och lekfulla detaljer. Blanda gärna olika mönster och texturer. Det skapar liv i en stil som i övrigt andas lugn och harmoni. Naturmaterial, mjuka textiler och fin keramik sätter stilen!

Tips! ”Mjuka upp det rustika materialet i exempelvis obehandlat trä och betong med tyger och ljusa färger”, säger Joanna Vukota Carlsson, stylist Mio.

Tips för ett härligt harmoniskt hem

Härligt uteliv hemma

Det sköna utelivet närmar sig och det är dags att börja planera för härliga dagar på balkongen, terrassen eller i trädgården. Längtar du lika mycket som vi gör? Årets utemöbler och all fin inredning som hör utelivet till släpps den 10 mars. Håll utkik på mio.se eller i någon av deras 75 butiker.

Psst! Du har väl inte missat Mios värdecheck? För dig som är eller blir medlem får du just nu en värdecheck på 300 kronor när du handlar på ordinarie priser för minst 600 kronor. Värdechecken gäller under perioden 13/2 – 13/3.

Bli medlem och använd din värdecheck här


Denna artikel sponsras av Mio.

Advertisement