Välkommen till Bohusgatan Safiren

Nybyggda hem på en av Göteborgs mest centrala platser
Försäljning pågår

Försäljningen av Bohusgatans nya bostadsrätter i optimalt cityläge intill Heden pågår fortfarande. Här bor du med stadens puls, gastronomiska huvudstråk, kulturella arenor och inspirerande shoppingkvarter på en tröskels avstånd. Välkommen hem till Bohusgatan Safiren.

Bohusgatans läge intill Heden är för bra för att vänta. Nyproduktion och läge i centrala Göteborg är två ytterligheter som sällan går att kombinera – tills nu. Mitt i hjärtat av Göteborg, på en gata så central att dess namn är synonymt med liv och rörelse, utvecklar Balder bostäder som är lika unika som de är eftertraktade. Nu har du möjligheten att ta del av något som tidigare verkade omöjligt – att bo i en nyproducerad drömbostad mitt i stadens puls.

Vid säljstarten av Bohusgatans första bostadsrättsförening, Rubinen, gick försäljningen i rekordtakt. Nu pågår försäljningen av nästa bostadsrättförening: Safiren, med ytterligare 99 attraktiva citylägenheter på samma adress. Lägenheterna släpps löpande och genom att anmäla ditt intresse ser du till att aldrig missa chansen att göra en av drömbostäderna till din.

Anmäl ditt intresse för Bohusgatan Safiren – klicka här.

Exklusiv design

Inredningen är indelad efter tre strategiskt valda koncept. Från våning 9 och uppåt presenterar sig View Living. Här bor du med storslagna vyer och påkostade materialval i spektakulära bostäder. Premiumkök från Kvänum, bänkskiva i exklusiv kalksten och sober enstavsparkett i ek. Givetvis finns det även en smakfull vinkyl och köksö i det flesta lägenheterna. Här kan du njuta av balkonger i solnedgångslägen som gjorda för att dricka kvällens sista glas på.

Missa inte chansen att flytta till Bohusgatans premiumbostäder – klicka här.

View Living – ett hem med unik design och inredning.

Bohusgatans första våningar, City Living, är klassiska stadslägenheter med stilsäkra materialval. Här får du luckor i sandfärg och matchande bänkskiva som harmonierar elegant i ditt moderna kök. Vitvarorna är sömlöst integrerade och i flera lägenheter agerar den sociala köksön hjärtat i hemmet. Det smakfulla badrummet är utrustat med takdusch och tidlöst vitt kakel samt exklusivt klinker från Bricmate som sätter en ljus och fräsch ton. I bostäderna finns ett högt grundutförande i samtliga delar med spännande tillval att göra.

City Living – klassiska stadslägenheter med stilsäkra materialval.

Längst upp i tornen placerar sig Bohusgatans egna paradvåningar Upper Living. Det är hem på en helt annan nivå med unik design och inredning. Här får du balkong i ett väderstreck och terrass i ett annat för att alltid fånga solens strålar. Njut av walk in closet, exklusiv etanolkamin och storslagna vyer från dina fönster. Bostäderna får flera badrum med både dusch och bubbelbad, gäst-wc och separat tvättavdelning. I en av etagelägenheterna installeras också bastu. Här tar du sikte på himlen när du ställer dig i hissen upp till ditt hem. Kök från Kvänum, vitvaror från Gaggenau, vinkyl, köksö och luckor i flera olika materialval att välja bland.

På resan till ditt drömhem finns Maria Frie, Balders inredningsansvariga, med för att vägleda genom spännande tillval som du kan göra i de tre olika koncepten.

Upper Living – Bohusgatans egna paradvåningar.

Livet ovanför pulsen

Alldeles nybyggt, med arkitektonisk finess av högsta nivå och pampiga balkonger ovan stadens myller. Från citysmarta hem i bottenplan, vidare längs fria siktlinjer och upp till majestätiska etagelägenheter tillgodoser Balder även den mest kräsna kravlistan. Safiren på Bohusgatan sticker ut som områdets högsta hus med sina 19 våningar och imponerande höjd på 50 meter. Här bor du nödvändigtvis inte i pulsen. Du bor ovan pulsen. Där du bor, flera hisnande meter upp, råder lugnet som bara kan hittas bland molnen.

Anmäl ditt intresse för Bohusgatan Safiren – klicka här.

Safiren.

Typ: Flerbostadshus
Upplåtelseform: Bostadsrätter
Antal rum: 2-5 rok
Säljstart: Försäljning pågår

Smakfull arkitektur

Bohusgatans ikoniska läge kommer med ett ansvar. Projektet blir en naturlig del av områdets historia. Här finns en kravställning att fasaderna ska passa in i omkringliggande arkitektur från 1800-talet och framåt. Influenser är framförallt hämtade från 1920-talets estetik och arkitekturen andas både historia och modernitet. I gatuplan görs plats för lokaler där ambitionen är att restaurang, café och gym ska etableras. 

Bohusgatan Safiren ger den traditionella paradvåningen en samtida makeover i ett Göteborg som allt mer för tankarna till en metropol. Där din nya adress blir ett landmärke för en stad i förändring. Välkommen att ta hissen till himlen. Välkommen hem till Bohusgatan.  

Missa inte chansen att flytta till Bohusgatans premiumbostäder – klicka här.

Illustrationen visar exteriör i Bohusgatan Safiren.


Detta är en annons från bostadsutvecklaren Balder. Läs mer om dem här.