Experten tipsar om badrumsrenoveringen

Experten tipsar om badrumsrenoveringen

Drömmer du om ett nytt badrum? I den här artikeln har vi låtit Jessica Hoffman, inredare på K-Rauta, samla sina bästa tips på hur du kan få till det där drömbadrummet.
– En bra idé att leta efter bilder, material, färgprover och annat du gillar och lägga ihop det. Då ser du snabbt om den stil du eftersträvar håller ihop, säger hon.

Ett bra badrum, oavsett vilken stil du tycker om, bör vara snyggt men samtidigt funktionellt. Det är viktigt att badrummet lever upp till de behov som finns och att det är en plats som är trivsam. Jessica Hoffman, inredare på K-Rauta, har nyligen renoverat sitt badrum och hon har tre övergripande tips för att få till en lyckad renovering och ett bra slutresultat.

Kolla in K-Rautas badrumssortiment – just nu är det rabatt på stora delar av sortimentet.

Få koll på din stil med en moodboard. Foto: K-Rauta.

Skapa en moodboard

Som ett första steg skapa en moodboard. Det innebär att du samlar ihop bilder, färger och detaljer som du skulle vilja ha i ditt badrum. Till slut kanske du inte har allt i badrummet men du kommer att få en tydlig bild av vilken stil du vill ha. Det är viktigt att skapa ett enhetligt intryck, menar Jessica.  

– Skapa ett enhetligt intryck genom att välja en och samma serie av dusch, blandare och badrumsmöbler i stort. En och annan solitär som bryter av kan vara fint men med för många varianter blir det lätt rörigt, förklarar hon.

Boka en tid hos en Projektplanerare på K-Rauta – klicka här.

Detaljerna, exempelvis blandare, kan lyfta badrummet till nya nivåer.

Behöver inte vara komplicerat

Det går att ge badrummet ett nytt ansikte utan att projektet växer till en stor renovering. Att byta ett badrumsskåp och slänga ut det gamla handfatet kan göra enorm skillnad för hur ett badrum upplevs. Nedan har vi samlat några enkla tips på hur du kan ge ditt badrum nytt liv – utan att en stor renovering.

  • Byt ut handfat, badrumsskåp eller duschkabin.
  • Sätt upp ny förvaring, exempelvis hyllor eller skåp.
  • Glöm inte att grönt, växter eller konstväxer kan ge badrummet den där mysiga känslan.
  • Glöm inte doftljusen!
  • Addera textiler som badlakan, handdukar och badrumsmatta som harmoniserar med färgvalen.

Trygg montering

Ibland krävs det mer arbete än att byta ett skåp. K-Rauta har också en tjänst som gör renoveringen tryggare för dig. De som renoverat ett badrum vet hur svårt det kan vara att dels hitta rätt produkter, dels en bra VVS-montör. Samarbetet mellan ger dig möjlighet att både hitta produkter och installation av badrumsprodukter via K-rauta. Du matchas med en noggrant kvalitetskontrollerad rörmokare som självklart är ansvarsförsäkrad & certifierad av Säker Vatten. Du betalar ett fast pris för installationen när den är slutförd.

Läs mer om K-Rautas installationsservice här.

Badrumsveckor på K-Rauta

Just nu pågår det badrumsveckor på K-Rauta, det innebär upp till 25 procents rabatt på stora delar av badrumssortimentet.

Kolla in K-Rautas badrumssortiment – just nu är det rabatt på stora delar av sortimentet.


Detta är en annons från K-Rauta. Läs mer om K-Rautas badrumsveckor här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.