5 prylar som håller dig varm i vinter

5 prylar som håller dig varm i vinter

När det svenska året domineras av mörker och kyla är det extra skönt att ha det varmt hemma. I den här artikeln har vi tillsammans med K-Rauta har vi samlat 5 saker som gör att du kan njuta av värmen – även när det är kallt ute.

Moderna element

En jämn temperatur hemma har flera fördelar, bland annat sänks den genomsnittliga temperaturen samtidigt som du förbrukar mindre energi och sparar pengar. På K-Rauta finns snygga designelement som gör mer än bara höjer värmen hemma, de blir snygga inredningsdetaljer.

Här hittar du element från K-Rauta.

Sänk kostnaderna med levande eld

Det är något med eld som får människan att slappna av. Genom alla tider har eld både värmt oss och hjälpt oss i vardagen – varför inte fortsätta på det spåret. Med en braskamin höjer du både värmen och stämningen. Att installera en kamin är också en investering för framtiden; den dag du ska sälja din bostad kommer den vara betydligt mer attraktiv när det finns en fungerande kamin på plats.

Här hittar du braskaminer från K-Rauta.

Varma fötter och få bort fukt

Golvvärme är också ett populärt val bland svenskar, kanske på grund av det stundtals bistra klimat vi lever i. Golvvärme har flera fördelar, dels hjälper det till att värma upp ditt hem, dels ser det till att torka upp fukt från exempelvis en blöt hund eller blöta skor. Det är också väldigt skönt att gå på.

Läs mer om golvvärme hos K-Rauta.

Förläng sommaren

Har du testat ett grilla och äta ute en kall höstkväll? Det är inget vidare – men det finns en lösning. En terrassvärmare gör att du kan förlänga utomhussäsongen och ger dig möjligheten att njuta av sommaren lite länger. De vanligaste uppvärmningsmetoderna är infravärme eller gasol, infravärmen kopplas in direkt på elnätet medan gasolvärmaren drivs på gasol.

Hitta en infravärmare hos K-Rauta – klicka här.

Värm dig i bastun

Att ha en bastu hemma är inte bara vardagslyx. Bastun är ett rum för avkoppling och energipåfyllnad, samtidigt som värmen gör gott för kroppen. Har du ett rum över? Varför inte installera en bastu?

Läs mer och hitta din nya bastu hos K-Rauta.

Få hjälp på plats

K-Rauta vill hjälpa dig så mycket som möjligt med dina projekt, vare sig det är att skruva trall eller att expemlvis få hem delar av din nya bastu. Med deras tjänster hemtransport eller låna släp så blir det lite enklare för dig.

Om du behöver tips och råd om en specifik produkt till ditt projekt finns deras Projektplanerare alltid redo.


Detta är en annons från K-Rauta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *