Så kan du bygga ditt drömhus

Drömmer du om ett hus som passar dig perfekt? Med dina lösningar och din stil. Med nya kollektionen husmodeller, Free your style, från Myresjöhus är din dröm lite närmare.

Free your style består av fem nya husmodeller från Myresjöhus. Här hittar man hus som passar många olika stilar och livssituationer, från den enkla enplansvillan för det äldre paret som vill flytta ut till landet, till ett stort tvåplanshus för den växande familjen. 

Redan vid årsskiftet smyglanserades kollektionens första hus, Nymåne, ett enplanshus. Följt av Gryning, som även det är ett enplanshus. Solstrimma, ett kombinerat 1- och 1,5-planshus. Morgondagg, ett tvåplanshus och slutligen Midnattssol som är av modellen sluttningshus.

Vill du veta mer om Myresjöhus husmodeller – klicka här.

Välj bland olika stilar 

De nya husmodellerna gestaltas i flera olika stilar. Dessa är: Industriell, Traditionell, Modern och Ocean Living. Det innebär att man har möjlighet att välja stil på huset utsida, exempelvis material- och färgval på husets fasad. 

Få hjälp från början

Myresjöhus experter hjälper dig att planera huset du alltid drömt om. De hjälper dig genom processen, från första mötet till ett färdigt hus.


Inspirationen för de nya husen är hämtad från det skandinaviska formspråket, främst det danska och svenska, berättar Frida Andersson, arkitekten bakom kollektionen. 

– Mycket inspiration har jag fått från den danska designern raka linjer, men även från klassiska svenska gårdar, mestadels från landets södra delar, säger hon. 

Gemensamt för husmodellerna är en att de präglas av ett stort ljusinsläpp och öppenhet mellan de mer sociala ytorna, medan de privata delarna ligger mer avskilt. 

Solstrimma, ett nutida gårdshus 

Ett bra exempel på det är den nya husmodellen Solstrimma, ett kombinerat 1- och 1,5-planshus på 180 kvadratmeter. Tanken bakom huset var att skapa modern tappning av en klassisk Skånelänga, berättar Frida Andersson. 

– Solstrimma har en enkel huskropp med allt du behöver inom husets väggar. I den ena delen av huset har du en härlig rymd i med öppet upp till nock. I den andra halvan av huset har man som ett 1,5-planshus, med tre mindre sovrum nertill och ett master bedroom upptill, säger hon. 

Solstrimma – en modern klassiker

Utforma drömhuset smidigt 

I samband med de nya husmodellerna lanseras även tre invändiga stilpaket. Dessa har tagits fram för att man enkelt ska kunna välja den interiöra inredningen med den stil man har valt till sitt hus utvändigt.

– Våra nya stilpaket finns för att hjälpa våra kunder att sätta rätt stil i sina hem. sedan kan man ju givetvis matcha dessa hur man vill, säger Frida Andersson.

På detta sätt har man genom Myresjöhus möjlighet att utforma sitt hem efter önskemål och förutsättningar. 

– Antingen så utgår man ifrån en färdig husmodell och stilpaket, eller så kan vi hjälpa till att göra förändringar utifrån befintlig ritning och förutsättning, avslutar hon. 

Skapa ditt drömhus, oavsett om det är ett gårdshus i ny tappning eller en modern enplansvilla.

Nymåne

Myresjöhus exteriöra stilar

INDUSTRIELL
Det raka och enkla möter det öppna och välkomnande. Skapat för att släppa in ljus, oväntade material och en kreativ touch
MODERN
Oregelbundna vinklar och en stark karaktär. Stilren, skandinavisk design som stillar all längtan efter ljus och rymd.
LANTLIG
Hus som känns välkomnande från första stund. För dig som vill ha något klassiskt, lugnt och vackert.
OCEAN LIVING
De storslagna linjerna från andra sidan Atlanten. För dig som drömmer om din helt egna plats vid kusten.

Läs mer om hur utsidan av ditt drömhus kan se ut.Morgondagg

Myresjöhus interiöra stilar

INDUSTRIELL
Detaljer som förstärker den raka och enkla känslan på utsidan. Välj bland detaljer som småspröjsade rumsavdelare och mörka luckor.

TRADITION
Här ser vi ljusa, traditionellt dekorerade detaljer – som försäkrar att den klassiska stilen känns av i hela huset.

MODERN
Låt den avskalade känslan följa med in även på insidan – med rena linjer och dramatiska färgval. Ge huset en unik karaktär.

Läs mer om hur insidan av ditt drömhus kan se ut.


Gryning

Midnattssol

I Myresjöhus nya kollektion Free your style, finns fem olika husmodeller. De bär alla med sig inspiration från olika delar av världen. Men gemensamt är inspirationen till husen kommer från danska designens raka linjer, industristilens enkelhet såväl som klassiska gårdar och stugor i södra Sverige. Här nedan kan du se de olika modellerna, klicka på modellernas namn för att komma till hemsidan.

Fem olika modeller, fem olika stilar


Detta är en annons från Myresjöhus. Läs mer om deras husmodeller här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *