OBOS, Myresjöhus Smart-hus

Sponsrat innehåll av Myresjöhus

Vill du ha ett nytt hus med smarta lösningar, som gör vardagen enkel och smidig för dig och din familj? Då är Myresjöhus Smart-hus svaret. Just nu har de dessutom en kampanj på några av sina husfavoriter. 

Det finns flera saker att tänka på när du ska förverkliga din husdröm. Därför är det skönt att få hjälp och guidning av experter. Frida Andersson är chefsarkitekt på Myresjöhus, och lägger alltid stor vikt vid vad man möts av först när man går in i ett hus, berättar hon.

– När jag ritar ett hus tänker jag alltid på vad som möter dig när du kliver in genom dörren. Det kan vara siktlinjen genom huset, ljuset, rymden eller kopplingen mellan rummen. En bra planlösning gör huset tillgängligt, med luftiga passager som också ger utrymme för funktion, säger Frida Andersson.

När du ska bygga hus står du ofta inför många beslut. Plötsligt kan du påverka allt ifrån planlösning till små detaljer – allt för att få ett hem som passar just dig och din familj på bästa sätt. Här har vi, tillsammans med Myresjöhus, formulerat fem skäl till att bygga Smart.

Myresjöhus Smart-hus byggs med samma höga kvalitet och har en lika hög utgångsstandard som det övriga hussortimentet. Även om du inte gör några ytterligare val eller tillval kommer du ändå ha ett hus där både inredning och utrustning kommer från ledande leverantörer. 

Utforska Myresjöhus standard

Smart-husen kännetecknas av en härligt enkel och avskalad arkitektur. Tack vare husens utformning kan de produceras snabbare och till ett lägre pris. Färre utsmyckningar, men fortfarande med möjlighet att sätta sin egen prägel. Tanken bakom konceptet är att göra steget in i ett Myresjöhus lite enklare – husdrömmen ska inte behöva vänta.

Se alla Smart-hus

Här har Myresjöhus arkitekter gjort det mesta av varje rum. Alla Smart-hus har yteffektiva planlösningar som är lätta att möblera och ger gott om plats för förvaring. Precis som på husens utsida är fokus mindre på utsmyckningar, och mer på att skapa en genomtänkt rumsfördelning, med plats för hela familjen.

Tänk på detta när du väljer planlösning

Modernt, lantligt eller industriellt? Kanske New England-känsla med Myresjöhus skandinaviska version Ocean Living? När du bygger Smart blir det enkelt att ge huset den känsla du vill ha. Alla Smart-hus erbjuds i två olika utföranden, var och en med sin egen fönsterkonfiguration. Tillsammans med färgsättning och detaljer ger det stora möjligheter att skapa olika stilmässiga uttryck. 

Hitta din stil

Vill du bygga extra prisvärt väljer du att låsa huset för större ändringar. Då får du en generös rabatt på huspriset, och kan ändå göra egna inredningsval för att göra ditt nya hem till ditt eget. Vill du göra större ändringar som påverkar husets installationer, planlösning eller taklutning? Det går självklart också bra mot en extra kostnad. Hos Myresjöhus finns många möjligheter – och valet är ditt. 

Just nu har Myresjöhus förmånliga erbjudanden på några av sina smarta husfavoriter: välj mellan två olika 1-planshus, ett 1,5-planshus och ett 2-planshus. Från 125 till 148 smarta kvadratmeter. Vilket är din favorit? 

Till kampanjen

Mer om Smart 125

Lär känna Smart 128

Bekanta dig med Smart 140

Allt om Smart 148

Trygghet hela vägen hem

Tryggt byggt, trygga garantier och en trygg affär med en stark och stabil husleverantör – med Myresjöhus får du alla ingredienser för en trygg hemresa. Med Myresjöhus trygghetspaket kan du som kund alltid känna dig trygg, speciellt när du är OBOS-medlem och väljer att bygga med totalentreprenad.


Detta är en annons från Myresjöhus. Läs mer om Myresjöhus här.