Myresjöhus Free Your Style

Free your style

Samma hus i flera stilar

Fokus på din stil

Det kan kännas utmanande att hitta ett hus som speglar dig och din familj. Som dessutom är rätt utifrån era behov. Ett hus som var klippt och skuret för de tidigare ägarna är nödvändigtvis inte rätt för er. Så hur går man då till väga om man vill sätta en unik prägel på sitt hus? Hur fungerar det egentligen om man ska bygga nytt?

Läs mer om kollektionen Free your style.

Exteriöra stilar

Klassiska linjer eller en nutida känsla?

Inspirationen till husen i Myresjöhus kollektion Free your style är bland annat hämtad ifrån den danska designens raka linjer och industristilens enkelhet såväl som från klassiska gårdar och stugor i södra Sverige. Bland de nyritade husen hittar du fem olika exteriöra stilar – för att du ska kunna sätta stilen som du dras till mest. Här kan du lära känna stilarna lite närmare.

Modern

Hem med oregelbundna vinklar och en stark karaktär. Inspirationen är hämtad från den stilrena, skandinaviska designen som tillgodoser all längtan efter ljus och rymd.

Industriell

Här möter det raka och enkla det öppna och välkomnande. En stil skapad för att släppa in ljus och oväntade material som ger huset en kreativ touch.

Lantlig

Hus som känns välkomnande och ombonade från första stund. För dig som vill ha något klassiskt, lugnt och vackert – som ger ditt hus en tidlös känsla.

Ocean Living

Här kommer de storslagna linjerna från andra sidan Atlanten. För dig som drömmer om din helt egna plats vid kusten – och ett hus som välkomnar ljuset.

Sekelskifte

Den här stilen flörtar med sekelskiftets kombination av olika epokers element – där det ståtliga möter det inbjudande och charmiga.

Utforska alla exteriöra stilar från Myresjöhus.

Interiöra stilar

Det varma och ombonade eller avskalad rymd?

Det ska vara enkelt att låta stilen på utsidan kännas igen när du kliver innanför dörren. Därför har vi tagit fram tre interiöra stilpaket som hjälper dig skapa en sammanhängande känsla i hela huset.

Industriell

Ett stilfullt hem som förstärker den raka och enkla känslan på̊ utsidan. Här skapas vackra kontraster, där mörka detaljer kompletteras med ljusa inslag.

Tradition

Här ser vi ljusa, traditionellt dekorerade detaljer – som ser till att den klassiska stilen känns av i hela huset. Det tidlösa står i fokus i de här husen.

Modern

Låt den avskalade, skandinaviska känslan följa med in – med rena linjer och dramatiska färgval. Ge huset en unik karaktär med en touch av nutida funkis.

Utforska alla interiöra stilar från Myresjöhus

Vad väljer du?

Hos Myresjöhus kan du välja mellan hus ritade av branschens bästa arkitekter. Och hussortimentet är utformat för att det ska vara så smidigt som möjligt för dig att hitta rätt. Förutom att alla hus har en gemensam utgångsstandard finns det flera färdiga stilar som kan adderas till både utsidan och insidan av huset. Men det finns även ett omfattande tillvalssortiment för dig som vill välja allt själv, i minsta detalj.

Läs mer om dina valmöjligheter.

”Jag har ett tips för dig i husbyggartankar. Spara inte in på husets
exteriör utan var hellre sparsam på inredningen. Där har du möjlighet
att rusta upp huset efter de trender som råder.”

– FRIDA ANDERSSON, ARKITEKT PÅ MYRESJÖHUS

Hitta din drömtomt

Det finns flera saker att ta ställning till när det gäller valet av tomt – som vad detaljplanen säger kring vad du får bygga, tomtens läge och vilka förutsättningar som marken i sig har. Myresjöhus har både lång erfarenhet och en mycket stark lokal förankring. Under resans gång kommer din säljare kunna hjälpa till, komma med goda råd och agera bollplank för att du ska kunna känna dig trygg.

Hitta ditt närmaste kontor.

Trygghet hela vägen hem

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi på Myresjöhus erbjuda dig trygghet under alla delar av byggprocessen. Att bygga hus handlar inte bara om vilket hus och var det ska byggas. En lika viktig fråga är hur. Tillsammans med Myresjöhus kan du gå igenom skillnaderna mellan totalentreprenad och delad entreprenad, som är de två vanligaste entreprenadformerna.

Ett urval av Myresjöhus nyritade husmodeller

Är du nyfiken på att lära dig mer om husen i Myresjöhus sortiment? Här kan du utforska några av modellerna, och vad som särskiljer vart och ett av husen. Oavsett vilket Myresjöhus du väljer att bygga vill vi att det ska vara så enkelt som möjligt. Tillsammans med dig sätter vi stilen för ett helt nytt kapitel. För vad just du ser när du kommer hem och öppnar dörren.

Ekdunge x Sekelskifte

Från husets rymliga och höga entré blickar du rakt fram mot vardagsrummets fönster och altandörr. Och från övervåningen faller ljuset vackert in från halvmånefönstret i taket. In mot köket ser du den traditionella och praktiska serveringsgången och från köket har du fri sikt in mot matplatsen och vardagsrummet. Huset har totalt fyra sovrum fördelade över de två våningarna – där det nedre rummet med fördel kan användas som gästrum eller bibliotek.

Typ: 2-planshus

Boarea: 207 m² 

Byggarea: 137

Antal sovrum: 4 st

Byggnadshöjd: 5 m

aklutning: 63°/27°

Läs mer om Ekdunge här.

Ängsmark x Modern

Det här är ett hus där man har fått in ett stort antal funktioner på liten yta. Ängsmark har en öppen och ljus planlösning med ett härligt flöde, samtidigt som köket är separerat från vardagsrummet. Och den flexibla planlösningen ger möjlighet till 3–4 sovrum.

Typ: 1-planshus

Boarea: 136,8

Byggarea: 166,8

Antal sovrum: 3 st

Byggnadshöjd: 3 m

Taklutning:

Läs mer om Ängsmark här.

Karlavagnen x Modern

Genom en rymlig entré med mycket plats för förvaring leds man in i ett stort rum där kök, vardagsrum och matplats samspelar. Från köksdelen har du sikt över vardagsrummet, matplatsen och dessutom ut över gatan utanför. I sin moderna stil har Karlavagnen stora, dramatiska fönsterpartier, som släpper in rymden och stjärnorna på övervåningen.

Typ: 2-planshus

Boarea: 166

Byggarea: 117

Antal sovrum: 4 st

Byggnadshöjd: 4,4 m

Taklutning: 34°

Läs mer om Karlavagnen här.


Detta är en annons från Myresjöhus.