Jotex, tre inredningstrender

Tre trender du inte får missa

Med inspiration från det effektfulla, den skandinaviska naturen och 1960-tal har Jotex samlat tre trender som hjälper dig att sätta igång inredningsfantasin.
Vårt viktigaste stiltips är att du inreder som det passar dig och din personlighet. Det är du som ska leva i ditt hem, det ska funka praktiskt i vardagen och spegla dig och din personlighet, säger Sofia Thor, produktchef på Jotex.

Med solen och våren kommer inspirationen. Det är dags att inreda hemmet, ute såväl som inne. I den här artikeln lyfter vi tillsammans med Jotex fram tre trender som kan hjälpa dig hitta inspirationen till våren och sommarens stil. Sofia Thor, produktchef på Jotex, pekar på vikten av att alltid utgå från dig själv. Det är då slutresultatet blir som bäst.

Inspireras och hitta dina inredningsval hos Jotex – klicka här.

– Det är ditt hem och du som bestämmer. Det ska vara en plats där du kan umgås med familjen, bjuda hem vänner eller kanske bara vara ifred, säger hon.

Vill du ha en lugn och harmonisk plats med tid till eftertanke? Då är kanske Scandinavian Nature är något för dig. Vill du ha ett minimalistiskt hem med djärva inslag? Då kanske Graphic Café Cool skulle passa. Letar du just nu efter de perfekta 70-talsjeansen och kan inte få nog av pasteller? Hämta inspiration i trenden American Riviera.

– Våga inred personligt, trenderna är till för att sätta igång din fantasti, säger Sofia Thor.

Jotex tipsar om tre trender just nu

Graphic Café Cool

Detta är en minimalistisk men ändå varm, modig och effektfull trend. Här kan du blanda kalla toner i vitt och grått med varmt beige och brunt. Mörka träslag samsas med vita lackade ytor, sten, betong, glas och mässingsdetaljer.

En härlig mix, som förstärks ytterligare med inslag av grafiska mönster. Detaljer som kuddar eller dekoration i brända toner av rött eller gult adderar värme. 

Inspireras och hitta dina inredningsval hos Jotex – klicka här.

Stylingtips

Kombinera mera! Våga blanda material, färger och former. Det är blandningen och balansen mellan olika saker som gör trenden så intressant. 

Graphic Café Cool – en sammanfattning

Blanda kalla toner i vitt och grått med varmt beige och brunt.

Förstärk med grafiska mönster.

Blanda mörka träslag med lackerade ytor som sten, betong och glas.


Scandinavian Nature 

Det här är en hyllning till den skandinaviska naturen. En ljus, fräsch och luftigt trend med en skön frihetskänsla. Trenden fokuserar på att skapa ett harmoniskt hem med en lugn atmosfär. Ljusa träslag blandas med vitt och lätta toner av grönt. Skira gardiner släpper in naturen utanför. 

Inspireras och hitta dina inredningsval hos Jotex – klicka här.

Stylingtips:

Trä är ett måste i denna look. Välj omålat och FSC-certifierat för ett naturligt och avskalat resultat. 

Scandinavian Nature – en sammanfattning

Trä är ett måste!

Ett harmoniskt hem med en lugn atmosfär.

Ljusa träslag blandas med vitt och lätta toner av grönt.


American Riviera

Det här en personlig trend som flirtar med både 50-, 60- och 70-talet. Basen består av mörka träslag, men mjukas upp med pasteller, keramik och krom.

Våga blanda dina loppisfynd eller designklassiker med nya möbler i en skön mix. Här är detaljerna viktiga. Skapa små öar med stilleben, roliga dekorationer, vasar med färgglada blommor och mycket gröna växter. 

Inspireras och hitta dina inredningsval hos Jotex – klicka här.

Stylingtips:

Mattan går från att knyta ihop rummet till att bli dess medelpunkt. Årets mattrender fungerar lika bra på väggen som på golvet. 

American Riviera – en sammanfattning

Mörka träslag som mjukas upp med pasteller, keramik och krom.

Loppisfynd eller designklassiker, våga blanda!

Flirtar med både 50-, 60- och 70-talet.

Mörka träslag, pasteller, keramik och krom.


Detta är en annons från Jotex. Hitta din stil hos Jotex här.