Inflyttningsklara bostäder hos HSB – Hem att längta till

Sponsrat innehåll av HSB

Sedan 1923 har HSB varit en pålitlig aktör inom bostadsutveckling med fokus på långsiktig kvalitet och hållbarhet. Nu erbjuder HSB inflyttningsklara bostäder på attraktiva platser runt om i landet, från lättskötta lägenheter med stora balkonger till unika stadsradhus som rymmer hela familjen.

Som Sveriges största medlemsägda bostadskooperation strävar HSB efter att skapa trygga och hållbara hem för de som ska bo och leva där – i både små och stora städer. 

Utforska HSBs inflyttningsklara bostäder runt om i Sverige. I fyra utvalda orter finns ett brett utbud av bostäder som passar livets alla olika skeden. I Uppsala finns nybyggda bostäder i charmiga Norra Luthagen, medan Eskilstuna lockar med idylliska hem nära natursköna Odlarskogen. I Linköping hittar du välplanerade bostäder med centralt läge, och i Norrköpings Inre hamnen erbjuds allt från terrasslägenheter och stadsradhus till häftiga studiolägenheter.

Hitta ditt nya drömhem idag!

Inre hamnen, Norrköping, är en ny och spännande stadsdel vid Motala ström, där stadens puls möter en ny hamnmiljö. Här stoltserar HSB med sitt nya kvarter brf Inre hamnen. 

Välj bland unika studiolägenheter, terrasslägenheter och rymliga stadsradhus som erbjuder gott om plats för hela familjen, de flesta med direkt läge vid kanalen. Alla bostäder har öppna planlösningar, modern design och generösa balkonger, terrasser eller uteplatser. Flera har även utsikt över vattnet.

Njut av avkoppling i föreningens bastu- och relaxavdelning eller varför inte odla dina egna grönsaker på föreningens lummiga innergård med plats för stadsodling. Parkera smidigt i det underjordiska garaget – en riktig lyx i stadsdelen. 

Läs mer om bostäderna i brf Inre hamnen här.

En kort cykeltur från Linköping city hittar vi Berga Park i ett naturskönt och centralt läge. Här ligger brf Ridderstad med lägenheter  om 2-3 rum och kök, alla med balkong – vissa med inglasad uteplats eller terrass. Som boende har du även möjlighet att nyttja gemensamhetslokalen, där familj och vänner kan övernatta vid besök, och där du kan njuta av att ha tillgång till bastu och relax.

Just nu bjuder HSB på månadsavgiften från tillträdesdagen och två år framåt. Inflyttning sker efter överenskommelse.

Läs mer om brf Ridderstad och boka din visning här.

I det populära kvarteret Brf Odlaren 2 finns några lägenheter kvar till försäljning. Dessa nybyggda och välplanerade bostäder om 2-3 rum och kök har stora balkonger med soligt läge. Föreningen erbjuder också en övernattningslägenhet, parkeringsplatser och hobbyrum med cykelservicestation. 

Nyligen sänkte HSB priserna på kvarvarande bostäder och erbjuder just nu dessutom 12 avgiftsfria månader.

Brf Odlaren 2 ligger bara en kort cykeltur eller en promenad från Eskilstuna centrum, samtidigt som du har Odlarskogen som närmaste granne. Här är det enkelt att leva ett attraktivt liv med belysta motionsspår och skogsmark runt knuten.

Utforska lediga lägenheter i brf Odlare 2 här!

Brf Normann erbjuder ljusa lägenheter med flexibel inflyttning i Norra Luthagen med närhet till både stadspuls och lummig natur. Här finns bostäder, om 2-5 rum och kök, många med inglasade balkonger eller uteplatser – några med dubbla balkonger.

Bostäderna erbjuder hög inredningsstandard och lyxiga inslag som walk-in closet, separat skafferi i köket och badrum med tvättstugedel. Många bostäder har även en generös takhöjd om minst 2,55 meter, vissa har till och med 2,85 meter. Utanför porten finns föreningens gröna innergård med plats för både fikastunder och bus i lekplatsen, och under gården finns både garage- och cykelparkeringar.

Besök en visningslägenhet i brf Normann och hitta ditt nya drömhem! 


Detta är en annons från HSB. Läs mer om dem här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *