Epoq kök

Så lyckas du med drömköket till ett bra pris

Vad krävs för att få till ett riktigt bra kök? I den här artikeln har vi tillsammans med Epoq, som säljs exklusivt av Elgiganten, samlat tips för dig som vill få till drömköket – till ett bra pris. 

Köket kallas ofta hemmet hjärta. Inte särskilt konstigt, då mycket av vår tid tillbringas i just köket. Därför är det viktigt att köket lever upp till de behov och förväntningar som du har. 

Samla inspiration 

Oavsett om du ska uppdatera luckor eller riva ut ett helt kök är det viktigt att fundera över vilken stil du vill ha. Ett bra tips är att hämta inspiration från sociala medier, reportage i tidningar eller stilmedvetna bekanta. Har du svårt att visualisera finns bra verktyg att ta till. Epoq har bland annat en konfigurator där du kan testa olika modeller av köksluckor för att se vad som passar bäst hos dig. 

Eftersom köket är ett rum som ofta används slits det snabbare. Därför är god kvalitet grunden för ett bra kök. En köksrenovering kan bli en dyr historia, men det finns kökstillverkare som erbjuder prisvärda kök – utan att tumma på kvaliteten. När du köper ett Epoq-kök får du ett kvalitetskök som kommer att hålla många år framöver. Alla stommar är Svanenmärkta, dessutom finns det flera olika fronter och luckstilar (utvalda är Svanenmärkta) att välja bland – från trendiga shakerkök och minimalistiska varianter till klassiska kök. Dessutom har du garanti på ditt kök i uppemot 35 år.

Planerar du att göra om ditt kök? Boka ett kostnadsfritt möte med Epoqs rådgivare. 

Planera, planera, planera 

När du bestämt vad du vill göra är det dags att börja planera. När du ritar ditt kök och ska tänka in vitvaror är det smart att utgå efter arbetstriangeln. Formeln bygger på att du enkelt ska kunna röra dig smidigt mellan diskbänken, spisen och kylskåpet. 

För att få en bra översikt över din plan kan det vara bra att rita upp ditt kök online eller ta hjälp av en expert. På så sätt kan du testa hur olika köksmodeller, färger och layouter fungerar och även få smarta tips på vad du kan tänka på vid en köksrenovering. När du använder Epoqs ritverktyg får du inte bara en tydlig bild av ditt nya kök, utan även ett prisförslag. Epoq erbjuder kostnadsfri rådgivning i butik och även i videomöte online.

Klicka här om du vill designa ditt eget kök.

Få in smarta lösningar 

Alla kök har svårigheter, från daterade mått till lösningar som inte ger maximalt med förvaring. När du ändå gör om ditt kök kan det vara smart att rita fiffiga lösningar som tar vara på outnyttjat utrymme. Epoq erbjuder flera smarta lösningar för det lilla och stora köket. Ett bra exempel på det är deras sockellåda – ett annars outnyttjat utrymme där du kan förvara plåtar och bakformar som du inte använder varje dag. 

Har du högt i tak eller allmänt svårt att nå längst in i dina skåp kan utdragbar förvaring vara något för dig. På så sätt når du smidigt allt innehåll med praktiska och nedfällbara hyllplan. 

Vill du se vilka kök Epoq erbjuder? Klicka här för att se deras olika stilar.


Detta är en annons från Epoq