Elgiganten – Ecovacs

Robotdammsugaren som klarar sig helt själv

Den helautomatiska robotdammsugaren Deebot X1 Omni är Ecovacs senaste toppmodell. Deebot X1 Omni är designad för att synas – och tar hand om städningen på egen hand. 

Det har aldrig varit så enkelt att ha ett snyggt och rent hem. Det bevisar Ecovacs med sin senaste robotdammsugare Deebot X1 Omni. Modellen, den första helautomatiska i sin klass, tar hand om städningen och rengör sig själv. 

Ecovacs har tagit designen av Deebot X1 Omni till en ny nivå. Modellen är designad av den danska prisbelönta studion Jacob Jensen Design och har en skandinavisk minimalistisk design. Den är snygg nog att ha framme och alltid redo att användas. 

Klicka här för att läsa mer om Ecovacs Deebot X1 Omni hos Elgiganten.

Första helautomatiska robotdammsugaren

Vardagen ska vara enkel och det blir den tack vare Deebot X1 Omni. Medan du är på jobbet, tar hand om familjen, eller är ute och reser sköter robotdammsugaren städningen åt dig. I Ecovacs app får du notiser, kan schemalägga rutter och får enkelt koll på din städning. 

Deebot X1 Omni är marknadens smartaste robotdammsugare. Den nya modellens artificiella intelligens är kopplad till en kamera av astrofotografisk kvalitet. Det innebär att den upptäcker hinder och undviker att moppa mattor, även i mörker. 

– Din robotdammsugare rör sig sömlöst och självständigt. Den skapar kartor av ditt hem med noggrannhet och blir snabbt bekant med omgivningen, säger Anders Malm, Product Manager Floor care på Elgiganten Nordic.

Glöm smutsiga golv och djurhår på mattan. Deebot X1 Omni är utrustad med integrerad sopning och kraftig sug för en djup och effektiv rengöring. Tack vare dubbla roterande moppar, det så kallade OZMO™ Turbo Rotating Mopping System, får du även bort de envisaste fläckarna. Genom systemet TrueDetect 2.0 upptäcks föremål som hamnar på golvet på millimeternivå. 

Vill du veta mer om Deebot X1 Omni – läs mer här.

Rengör och tömmer sig själv

Det som verkligen urskiljer Deebot X1 Omni från andra robotdammsugare är OMNI CLEAN-station. Tack vare den flerfunktionella städstationen behöver du inte tömma dammbehållaren hela tiden. När robotdammsugaren är klar med städningen återvänder den till städstationen för att tömma sopbehållaren, samt tvätta och torka moppdynan. 

Något annat som är unikt för robotdammsugaren är att dockningsstationen är utrustad med två vattentankar: en för rent vatten och en för smutsigt. När behållarna behöver fyllas på återvänder den självmant till stationen och gör jobbet åt dig. 

– Det är enkelt att ha ett rent och fint hem med Ecovacs Deebot X1 Omni, säger Anders Malm, avslutningsvis. 

Ecovacs, som säljs på Elgiganten, har över 20 års erfarenhet inom smarta hem och robotar med fokus på hemmabruk. Deras robotar är utformade för att förändra hur människor lever och arbetar och finns idag i över 60 länder.  

Klicka här för att läsa mer om Ecovacs Deebot X1 Omni hos Elgiganten.


Detta är en annons från Elgiganten