Nordax – wfhc

Har du haft kavajen, skjortan eller blusen på under videomötet men samtidigt behållit mysbyxor, då dom inte syns i bild? Du är inte ensam. Många kämpar med klädseln när hemmaarbetet har blivit vår nya verklighet. Vad ska man ha på sig när målet är att vara bekväm men samtidigt professionalitet? Nordax Bank har tillsammans med designerna Sissel Kärneskog och Marie Isacson tagit fram ett svar.

Sedan covid-19 vände upp och ner på världen har de flesta lärt sig att ta begreppet anpassning & digitalisering till en helt ny nivå. Att avstå från sociala kontakter, att längta till att träffa familjemedlemmar och att arbeta hemifrån under långa dagar framför datorn vid köksbordet är några av de saker vi fått lära oss att hantera.

#detnyavanliga

Hur ska jag klä mig?

En detalj som många kämpar med är klädseln när man arbetar hemifrån. Mysbyxorna lockar i byrålådan och de flesta har säkerligen vid ett eller flera tillfällen haft fintröjan på överkroppen så det ser bra ut i bildrutan samtidigt som det är en frihet för många att kunna ha vilka kläder som helst nedtill…eller inga alls.

Nordax Bank genomförde nyligen en Novus-undersökning där en majoritet, 69 procent, uppgav att de faktiskt klär sig annorlunda när de arbetar hemifrån jämfört med hur de klär sig på kontoret. Samtidigt menar 75 procent att de försöker klä sig professionellt under just videomöten.

Läs mer om både kollektionen och bolån på nordax.se/detnyavanliga.

Unik kollektion

För att inspirera människor att hantera den vardag vi idag har hamnat i har Nordax Bank lanserats en ny kollektion, Work From Home Collection, signerad designerna Sissel Kärneskog och Marie Isacson. Kollektionen består av en klänning för pm-skrivandet från sängen, en kostym optimerad för zoom-rutan och en kavaj med inbyggt skrivbord, så att du kan fortsätta kämpa med den där kalkylen – från exempelvis badkarskanten.

– Vi ville göra detta med inslag av humor och element som skapar igenkänningsfaktor. Det vi har gestaltat är som en metamorfos av; det bekväma och trygga från ett hem med konstruerade idén som vi kallar ”business”. Detaljerna samspelar i kontraster med material som sedan har en lek med form, förklarar Sissel Kärneskog.

Njut av att arbeta hemifrån 

Många har sedan Corona-pandemin slog till och hemmaarbete blev det nya vanliga förändrat hur de ser på sitt boende. Att bo centralt i storstäder på få kvadrat kan komma att bytas ut mot att bo större, kanske med trädgård och en bit utanför storstäderna. Med ett mer flexibelt arbetssätt förändras synen på att bo och valmöjligheterna ökar rejält när bostadspriserna i de flesta fall sjunker utanför storstäderna.

Hur allt kommer att sluta är omöjligt att spekulera kring, men en sak är säker. Med nya Work From Home Collection kan du se snygg ut – och samtidigt njuta av att arbeta hemifrån.

För vem vill inte ta morgonmötet från sängen, utan att kollegorna fattar?

Läs mer om både kollektionen och bolån på nordax.se/detnyavanliga.

DUVET DRESS

En elegant kavajklänning… som också är ett gosigt täcke.

ARMCHAIR CAPE

En praktisk kavaj med inbyggda soffkuddar.

TABLE JACKET

En stilren kavaj med inbyggt skrivbord och praktisk slipshängare.

Vill du ha ett unikt plagg från kollektionen?

Att se respektabel ut från hemmakontoret har aldrig varit enklare.

Ta nu chansen att vinna ett unikt plagg ur W.F.H.C-kollektionen genom att dela en bild på dig själv i din hemmajobbar-outfit på Instagram under hashtagen #detnyavanliga.

Delta senast 17/11.

Läs mer på nordax.se/detnyavanliga.


Detta är en annons från Nordax Bank. Läs mer om dem och deras bolån här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *