K-Rauta – Fixa hemmakontoret

Så fixar du hemmakontoret på ett enkelt och inspirerande sätt

Är du tillbaka från semestern och behöver uppgradera hemmakontoret? Med några smarta knep kan du enkelt få till en skön och praktisk plats hemma som gör dig mer effektiv. 

Nystartskänslan hänger i luften och nu är tiden då många gärna vill ta tag i projekt, exempelvis hemmakontoret. Efter pandemin har allt fler valt att jobba delvis hemifrån, vilket även ökat kraven på hemmakontoret. Här kommer 4 knep på hur du fixar ett praktiskt, flexibelt och snyggt hemmakontor.

Smart tips till hemmakontoret – läs mer här.

1. Utnyttja väggarna

Genom att fästa en bärlist på väggen och sedan addera konsoler, hyllor eller bänkskivor kan du enkelt få till ett praktiskt hemmakontor. När du utnyttjar väggarna sparar du dessutom golvyta som kan nyttjas till annan förvaring. Perfekt för dig som exempelvis har ett begränsat utrymme att nyttja.

Ett bra exempel på en snygg och flexibel kontorslösning är Elfas förvaringssystem som säljs på K-Rauta. På så sätt kan du bygga ihop ditt kontor precis som du vill ha det och göra om det efter behov. 

Se Elfas flexibla förvaringssystem hos K-Rauta.

2. Dold förvaring

Många glömmer tråkigt nog bort att utnyttja utrymmet bakom innerdörrar till förvaring. Om du bor i lägenhet eller har ett mindre kontor kan det vara smart att addera förvaring även här. Det finns till exempel hyllor och krokar som du kan fästa på dörren och därmed få till dold förvaring som skapar mer ordning. 

Allt du behöver för att fixa hemma – se K-Rautas utbud.

3. Organisera mera och bättre

Pennor, viktiga papper och scheman. Har du mycket saker att hålla reda på eller kanske är ni flera som samsas om samma arbetsyta hemma? Då kan det vara smart att sätta upp en anslagstavla där scheman och papper kan sättas upp. Pennor och annat kontorsmaterial trivs istället bäst i akryllådor för att enkelt hittas.

4. Ta hjälp av ett proffs

Om du har svårt att bestämma vilken typ av kontorslösning som passar ditt hem och dina behov bäst kan du ta hjälp av ett proffs. På K-Rautas varuhus finns bland annat Projektplanerare som hjälper dig kostnadsfritt. Du kan även boka tid och få hjälp online. Allt du behöver göra är att ta med måtten på det utrymme du behöver hjälp med så hjälper de dig rita upp en bra lösning. 

Vill du boka ett digitalt möte med en Projektplanerare? Klicka här.


Detta är en annons från K-Rauta.