Bygg ditt drömhus till fast pris med Älvsbyhus

Bygg ditt drömhus till fast pris med Älvsbyhus

Är du sugen på att bygga villa? Älvsbyhus erbjuder kvalitativa hus till fasta priser – och betalning sker först efter godkänd slutbesiktning. Anpassa ditt hus efter dina behov och skapa ett unikt hem för dig och din familj. 

Ett husbygge är för många en stor investering och beslutet att göra det under oroliga tider kan kännas överväldigande. Men med Älvsbyhus kan du känna dig trygg under hela byggprocessen. De tar hand om hela bygget, från start till mål, så att du ska kunna fokusera på annat. 

När du köper ett hus av Älvsbyhus betalar du heller ingenting förrän fem dagar efter godkänd slutbesiktning. Dessutom väljer Älvsbyhus att behålla sina fasta priser, trots ökade produktionskostnader. 

– Vi kommer fortsätta att erbjuda fasta priser trots allt som händer i världen. Det innebär att även om priserna på material fortsätter att stiga håller vi det överenskomna huspriset, säger säljchefen Olov Granström. 

Vill du veta mer om Älvsbyhus? Läs mer här. 

Alla husmodeller är nyckelfärdiga, av hög kvalitet och kommer med förmånliga försäkringar. För att möta kraven om energieffektivitet har man dessutom utvecklat en helt ny väggkonstruktion, Energy Wall. På så sätt får du ett sunt och friskt hus, samtidigt som kostnaderna kan hållas nere.

Bygg hus online – smidigt och enkelt

Istället för att gå på husvisningar eller leta inspiration i kataloger har Älvsbyhus tagit fram ett designverktyg online. Med hjälp av det kan du testa dig fram i lugn och ro tills du hittar den huslösning som passar dig och dina behov bäst. I tre enkla steg kan du designa ditt hus i online-verktyget. Första steget är att välja vilken av alla husmodeller som du vill ha. 

En kär favorit är 1-planshuset Linnea om 129 kvadratmeter. Linnea har uppemot fyra sovrum och öppen planlösning, vilket många uppskattar. Lasse, ett 1,5-planshus om nästan 100 kvadratmeter, är en annan uppskattad husmodell. Nedervåningen är cirka 63 kvadratmeter, respektive 47 för övervåningen. 

Vill du se Älvsbyhus olika husmodeller? Klicka här. 

Anpassa efter stil och egna behov

När du valt husmodell kommer steg två, och kanske det roligaste steget: att designa huset och göra egna tillval. På så sätt har du möjlighet att skapa ett hem som passar dina behov och din stil. Här kan du ändra husets utseende, exempelvis genom att byta färg på fasad och testa hur olika tak, fönster och dörrar ser ut. Invändigt kan du välja smarta lösningar och inredningar i rummen med belysning och golv.

– Vi har cirka 150 tillval att välja bland, så att du ska kunna utforma ditt hus som du vill, säger Olov. 

Under tiden som du designar huset uppdateras totalpriset direkt i verktyget, inklusive tillval och ändringar. När du är nöjd med din ritning kan du både spara den, eller dela med familj och vänner. 

Klicka här om du vill bygga ditt drömhus online.

Älvsbyhus tar hand om hela bygget

När du känner dig klar med ditt hus kan du skicka din skiss genom online-verktyget direkt till en säljare som hjälper dig vidare i processen. Få svar på frågor som kan tillkomma gällande markarbete, bygglov och anslutningsavgifter. Det tredje och sista steget i hela processen: att bygga huset – gör Älvsbyhus åt dig. 

– Vi tar hand om hela husbygget, inklusive grunden, säger Olov avslutningsvis. 

Ta reda på vilken husmodell som passar dig bäst.


Detta är en annons från Älvsbyhus.