Balder, Safiren 2

Sponsrat innehåll av Balder

Nybyggda premiumbostäder på Göteborgs bästa adress

Försäljning pågår

Kan du se dig själv flytta till drömlägenheten på Göteborgs centralaste adress 2026? Börja drömma redan nu om stadens puls, gastronomiska huvudstråk och de magiska vyerna från ditt vardagsrum. Välkommen att uppleva nybyggda hem på Bohusgatan precis intill Heden i händelsernas centrum.

Det är få förunnat att få förverkliga sina drömmars liv. Att varje dag få vakna upp med takåsarna som din utsikt. Stadens puls som din rytm. Arkitektonisk finess som omger dig i alla dina rum. På Bohusgatan är den drömmen just nu till salu. Välj bland 1 – 5 rum och kök, högt upp bland molnen eller i höjd med gatupulsen. Låt oss presentera några av Bohusgatans typlägenheter som återfinns på flera våningsplan. Vilken dröm väljer du?

Anmäl ditt intresse för Bohusgatan Safiren – klicka här.

Två rum och kök mot innergården | Från 3 495 000 kr

Luftig planlösning som skapar den perfekta citykänslan. Stilfullt är bara förnamnet där vitvaror andas kvalitet och köksbordet har en given plats i vardagsrummet. Härifrån, på enstavsparketten med behaglig golvvärme, vandrar du ut mot den härliga balkongen och dukar fram middagen med solens strålar som bidrag. Sovrummet har bra förvaring och öppningsbara fönster som släpper in ljuset. Badrummet är inrett i en klassisk kombination med vitt kakel och ljusgrå klinker i granitkeramik och med praktisk kombimaskin. Förvaring döljs stilrent bakom samma front i köket.

Tre rum och kök i solnedgångsläge | Från 5 045 000 kr

Socialt och öppet. Köksön blir en uppskattad detalj i köket. Här finns härligt utrymme för både matlagning och uppläggning för sällskapliga tillställningar. Dörren ut till balkongen i söderläge får gärna stå på glänt, en yta som ger plats till caféset för att inta stadens puls. Badrummet är inrett i en stilren kombination med vitt kakel och ljusgrå klinker i granitkeramik. Den genomgående tvåstavsparketten med behaglig golvvärme binder ihop rummen. Med ingång från hallen erbjuds en praktisk klädkammare som med enkla medel kan skapa magi för din förvaring.

Missa inte chansen att flytta till Bohusgatans premiumbostäder – klicka här.

Fyra rum och kök med dubbla balkonger | Från 8 745 000 kr

Välkommen till detta iögonfallande hem med inte bara en utan två balkonger i olika väderstreck att blicka ut från och inta stadens vyer. Här både börjar och slutar dagen och vilken ynnest med boendekvalitéer som vinkyl, kök från Kvänum, badrum inrett i granitkeramik och i övrigt lika genomtänkta som påkostade materialval. Golven är klädda med en vacker enstavsparkett med behaglig golvvärme, väggarna målade i en sober kulör vilket tillsammans ger en god bas att inreda utefter.

Livet ovan pulsen

Alldeles nybyggt, med arkitektonisk finess av högsta nivå och pampiga balkonger ovan stadens myller. Från citysmarta hem i bottenplan, vidare längs fria siktlinjer och upp till majestätiska etagelägenheter tillgodoser Balder även den mest kräsna kravlistan. Safiren på Bohusgatan sticker ut som områdets högsta hus med sina 19 våningar och imponerande höjd på 50 meter. Här bor du nödvändigtvis inte i pulsen. Du bor ovan pulsen. Där du bor, flera hisnande meter upp, råder lugnet som bara kan hittas bland molnen.

Exklusiv design

Anmäl ditt intresse för Bohusgatan Safiren – klicka här.

Inredningen är indelad efter tre strategiskt valda koncept. I husets första våningar presenterar sig City Living, trendiga hem med smarta planlösningar och ljusa materialval. Hem för dig som söker det ultimata stadshemmet.

Från våning 9 och uppåt förverkligas drömmen om View Living. Spektakulära lägenheter med breathtaking vyer över stadens takåsar. Påkostade materialval med elegans i varje detalj. Vinkyl, kök från Kvänum och generösa balkonger skapar hem långt utöver det vanliga.

På toppen av Safiren kliver du ur hissen till några av Göteborgs mest attraktiva hem i Upper Living. Här får du balkong i ett väderstreck och terrass i ett annat för att alltid fånga solens strålar. Njut av walk in closet, exklusiv etanolkamin och storslagna vyer från dina fönster. Bostäderna får flera badrum med både dusch och bubbelbad, gäst-wc och separat tvättavdelning. I en av etagelägenheterna installeras också bastu. Här tar du sikte på himlen när du ställer dig i hissen upp till ditt hem.

Missa inte chansen att flytta till Bohusgatans premiumbostäder – klicka här.

På resan till ditt drömhem finns Maria Frie, Balders inredningsansvariga, med för att vägleda genom spännande tillval som du kan göra i de tre olika koncepten.

Bohusgatan Safiren ger den traditionella paradvåningen en samtida makeover i ett Göteborg som allt mer för tankarna till en metropol. Där din nya adress blir ett landmärke för en stad i förändring. Välkommen att ta hissen till himlen. Välkommen hem till Bohusgatan.


Detta är annons från Balder. Läs mer om dem här.