Balder, Fabrique 46

Sponsrat innehåll av Balder


Nybyggda hem i innerstan –
bo på Kungsholmen

Utsikt över vattnet, alldeles nybyggt och tunnelbanestation utanför porten med 5 minuter till T-Centralen. Det är en ganska oslagbar kombination när du letar lägenhet i Stockholms innerstad. Men nu är den här. Vi kallar den Fabrique 46, och tanken är att du brick by brick ska kunna addera ännu fler kombinationer till ditt hem för att göra det komplett. Boka tid till visning redan idag och upptäck inflyttningsklara hem på Kungsholmen.

Den nylagda ekparketten både ser och känns underbar mot den ljusa väggkulören. Vi ser framför oss hur bord och stolar i sober valnöt gör sig perfekt här. Luckorna går i en stilfull sandkulör och de integrerade vitvarorna är noga utvalda för att tillgodose dig med allt du behöver för att briljera när gästerna bjuds över. 

Lägenheterna står redo att flyttas in i och visningar hålls löpande med ansvarig mäklare. Boka visning genom att trycka på länken nedan.

Boka tid till visningslägenhet – klicka här.

1-5 rum och kök med vattenutsikt mitt i stan

Bor du högre upp har du en magisk vattenutsikt. Här bjuds det allt som oftast på en vacker tillställning när solen går ner i vattnet borta vid Ulvsundasjön. Flera lägenheter får generösa balkonger med plats för loungemöbel att njuta i under de varmare månaderna. Bor du längre ner i huset finns innergården att njuta på med noga utvalda botaniska inslag. Slå dig ner med morgonkoppen i charmiga sittgrupper och låt barnen springa fritt på gårdens lekytor.

I huset finns en stor variation av lägenheter med olika storlek, planlösning och karaktär. Familjen kommer stortrivas i exklusiva fem rum och kök med sovrum för alla. Paret springer varje lördagsmorgon ner till kaféet och köper nybakade frallor för att sen duka upp i sin alldeles lagom stora tvåa. Singeln bor smidigt med alla bekvämligheter på välplanerade ett rum och kök.

I Fabrique 46 finns även möjligheten att köpa din bostad som juridisk person. Föreningens moderna stadgar gör det dessutom lättare för dig som privatperson att hyra ut din bostad i andra hand. Läs mer på hemsidan eller kontakta gärna oss så berättar vi mer om dina möjligheter.

Missa inte chansen att flytta hit – klicka här och anmäl ditt intresse

Nybyggd bostad med inbyggd själ

Arkitekterna har noggrant valt stilrena och naturliga materialval, så som handledare och sittbänkar i läder. Detaljer som ger känslan av det där lilla extra. På den grönskande innergården lämnar du stadspulsen utanför. Här finns trygg gemenskap där barnen kan leka fritt medan du dukar upp eftermiddagens fika. En egen grönskande oas innanför tullarna. 

Livet på Kungsholmen

Här får du den perfekta hybriden av på- och avkoppling. Maxa högvarvet vid Hornsbergs Strands restaurangutbud eller gymmet runt knuten. Varva ned på bryggorna vid Karlbergssjön eller promenera längs med vattnet Kungsholmen runt. Med Stadshagens tunnelbanestation precis utanför porten och gångavstånd till Fridhemsplan har du alltid lätt att ta dig överallt. Ingenting behöver vara för långt bort när befinner dig på minuters avstånd från allt du håller kärt. Dessutom förbereds husets bottenplan för en restauranglokal och butiker vilket erbjuder dig en bekväm tillgänglighet när du endast önskar ta hissen ner till ditt ärende. 

Boka tid till visningslägenhet – klicka här.

Historisk arkitektur möter framtidens Stockholm

Varje plats har sin historia. Bra arkitektur använder historien, plockar med det bästa och adderar nya element som hör samtiden till. Arkitektbyrån Semrén & Månsson har ritat Fabrique 46 just utifrån den premissen. 

– Vi har gjort materialval som åldras vackert och är miljömässigt bra. Det är tegel och betong i varierat utförande. Vi har arbetat mycket med detaljerna. Reliefer som skapar skuggspel och förstärker den vertikala känslan, säger Lina Wågström, regionchef.

Från utsida till insida märks den slående arkitekturen. Materialvalen är påkostade, ljusinsläppet generöst och planlösningarna socialt planerade. Njut av den stilfulla granitkeramiken i både badrum och kök, det karakteristiska ekgolvet och de vackert målade ytorna i noggrant utvalda nyanser.

Inflyttningsklara lägenheter

Du står inför en unik möjlighet. I Fabrique 46 är de nybyggda lägenheterna nu inflyttningsklara. Balder står redo för att vägleda dig tryggt fram till tillträdet. Det är en fin tid du har framför dig. Att flytta in i en nybyggd lägenhet när knopparna brister och våren slår ut är en bra start på året. En bra start för ditt framtida hem under många år framöver. Välkommen hem till den oslagbara kombinationen av nybyggt i innerstan nära vatten och allt du håller kärt.

Lämna en intresseanmälan till Fabrique 46 – klicka här.


Detta är en annons från bostadsutvecklaren Balder. Läs mer om dem här.