Serie Stella

Välj den närmaste vägen!

Drömmer du om att bygga hus av hög kvalitet med trygg byggprocess? Trivselhus serie Stella erbjuder precis det – och mycket mer. Med en given husform och en palett av kundernas favoriter bland val och tillval blir husresan enklare och ger tid över till annat.

Husmodellerna i serie Stella har skapats utifrån Trivselhus långa erfarenhet av hus som håller i längden, berättar arkitekt Anette Schill Karlsson. Enligt designvärden för stil, funktion, rumslighet, harmoni och helhet och med samma höga kvalitet som övriga Trivselhus. De passar olika människor och olika faser i livet.

– Här utnyttjas varje kvadratmeter effektivt, husen är enkla att möblera samtidigt som de självklart har bra förvaring Köksön är hemmets självklara samlingspunkt och man har också strävat efter att skapa en tydlig rumsindelning med separata sovavdelningar för föräldrar och barn, säger arkitekt Anette Schill Karlsson.

Läs mer om Serie Stella hos Trivselhus – klicka här.

Rumshöjden är generös samtidigt som genomsikt och fina ljusflöden går som en röd tråd genom huset. Exteriört har alla hus i serie Stella liggande träpanel, där de sista brädorna sätts på plats för hand för att ge ett gediget och vackert platsbyggt utseende.

Serie Stella erbjuder stor valfrihet och hög kvalitet redan som standard. Att husen interiört har parkettgolv och helkaklade badrum är självklart. Köket är exklusivt med induktionshäll, underlimmad diskho och draglådor. För optimal funktion och design i kök och klädvård erbjuds ett personligt möte med leverantören. Byggkvaliteten är gedigen med betongplatta på mark med härlig golvvärme. Samtliga väggar har en extra träfiberskiva vilket underlättar när du ska sätta upp tavlor och hyllor.

Serie Stella erbjuder stor valfrihet och hög kvalitet redan som standard.

En trygg affär

Totalentreprenad innebär att du skriver på ett kontrakt där Trivselhus som hustillverkare åtar sig det praktiska och juridiska helhetsansvaret för att bygga ert hus. Från att leverera material och utföra entreprenaden till att ta ansvar för samordning och arbetsmiljö.

Detta är Serie Stella – läs mer här.

Att köpa ett hus av Trivselhus är en trygg affär.

För att kunna ta ansvar för helheten är det också entreprenörer som anlitats av Trivselhus som utför allt arbete och levererar allt material inom entreprenaden. Trivselhus i har även egen byggledning som samordnar byggnationen.

Trivselhus totalentreprenad kostar något mer än övriga entreprenadformer men frigör tid och garanterar fast pris, enligt kända förutsättningar, överenskommelser och avtal.

Trygghet från start till mål, eller inflyttningsklart på riktigt!

Upptäck Serie Stella hos Trivselhus här

Totalentreprenad innebär att du skriver på ett kontrakt där Trivselhus som hustillverkare åtar sig det praktiska och juridiska helhetsansvaret för att bygga ert hus.


Detta är en annons från Trivselhus.