Så kan du bygga ditt eget hus

Välkommen hem till dig själv – redan innan huset är byggt

Drömmer du om att bygga nytt hus? Hos Movehome formar du huset i Bygg online och kikar sedan runt i alla rum i 360ᐤ. Det gör dina husdrömmar ännu mer levande.

Kliv in i ditt nya hus och känn dig som hemma! Vi gör det enkelt och roligt att bygga hus. Starta Bygg online och välj en husmodell du gillar. Med färger och snygga och funktionella materialval formar du ditt nya hus. Medan du gör dina val kan du rotera vyn i 360ᐤ vilket gör att du får en mer verklighetstrogen bild av varje material.

Bygg ditt hus online – klicka här.

När du gjort dina materialval klickar du på knappen ”Utforska interiören”. Klicka på olika hotspots för att kika runt i huset. Rotera till exempel vyn för att uppleva rymden i ett rum med ryggåstak, kolla in lådorna i köksön eller syna valet av klinker lite närmare.

Låt rundvandringen i Bygg online engagera hela familjen! Varför inte låta barnen välja vilket rum de vill ha och kanske vill du som förälder fundera över vilket rum som passar bäst som hemmakontor? Vi har placerat ut möbler i alla rum för att du ska få en uppfattning om möblerbarhet och storlek på rummen. Fokusera på insidan. Det som gör ett hus till ett hem är behoven hos familjen som bor där.

Bygg ditt hus online – klicka här.

Vi tycker det är självklart att visa priser direkt i Bygg online, och lovar att du får mycket hus för pengarna! Välj kommun där du vill bygga för att se rätt förutsättningar. Grundläggning platta på mark med golvvärme ingår i priset, liksom att vi bygger huset med trygg totalentreprenad. När du är nöjd med ditt hus kan du med ett enkelt klick skicka underlaget till en säljare. Du får då en komplett offert och rådgivning för att komma igång med husdrömmen!

Tecknar du avtal senast 19 januari 2022 får du dessutom 30 000 kr att välja valfria tillval för i Bygg online.

Upptäck husmodeller från Movehome i Bygg online – att bygga hus har aldrig varit enklare.

Bygg ditt hus online – klicka här.


Detta är en annons från Movehome.