Bygg hus med SmålandsVillan

Krångelfritt och bara ditt.
Därför ska du bygga hus online.

En trygghet värd att tänka på

Du är den första som bor i ett nybyggt hus. Den första som kokar potatis på spisen och den första som badar i badkaret. Begagnade hus å andra sidan har redan en historia – och en säljare som vill maximera vinsten. Du som köpare har stort ansvar i att eventuella dolda fel upptäcks och har du otur kan en enorm renoveringskostnad landa i ditt knä innan potatisen kokat klart. Om du väljer att bygga eget ingår nybyggnadsförsäkring och möjlighet till garantibesiktning inom två år.

Dessutom slipper du betala fastighetsskatt i 15 år, vilket ger en väsentligt mycket lägre månadskostnad. I Smålandsvillans Husbyggare online väljer du själv hur ditt hem ska utformas och är det fördelar du letar efter är det i nybyggda hus du hittar dem. Ingen fukt. Ingen oro för elfel. Allt är sprillans nytt och byggt för att åldras med värdighet.

Utforma ditt eget hus i Husbyggaren.

SmålandsVillans Husbyggare

Husbyggaren är ett digitalt byggverktyg där du enkelt kan skapa ditt eget hus. Du börjar med att välja husmodell och därefter leker du fritt tills din magkänsla sagt sitt. Steg för steg leder verktyget dig genom färger, material och utrustning – och för varje val och tillval du gör ändras den totala prisindikationen direkt på skärmen.

En guide genom processen

När du utformar ditt eget hus online skapar du också ett underlag för SmålandsVillan att förhålla sig till i den fortsatta processen. När alla val är gjorda klickar du vidare huset till din personliga kontaktperson, vilket gör att ni båda har samma glasklara bild av slutresultatet. Ingen risk för missförstånd och dina önskemål kan börja uppfyllas på riktigt.

Utforma ditt eget hus i Husbyggaren.

”Husbyggaren var verkligen ett jättesmidigt verktyg som vi använde oss mycket av för att testa olika husmodeller och rita upp huset precis som vi ville ha det.”

Besök Nina och Nicklas nybyggda Villa Tingsryd.

Virtual Reality öppnar upp ännu en dörr

På Smålandsvillans kontor kan du kliva in i ditt hus med hjälp av VR. Genom VR-glasögonen ger du dig ut på en rundvandring av huset i 3D, vilket också innebär att du kan byta ut och förändra det du vill i realtid. Alla ändringar du gör sparas och blir en del av huset du har byggt i Husbyggaren. Ett verktyg som underlättar och bidrar till bättre, mer välgrundade beslut.

Upptäck en annan dimension.

Hus i naturens eget material

Till skillnad från äldre hus ställer dagens strikta regler skyhöga krav på produktion, material och byggmetoder. När du bygger nytt med SmålandsVillan får du ett energieffektivt trähus som kombinerar smart planlösning med ordentlig isolering i husets alla ytterytor, inklusive fönster och dörrar. Värmepumpen, ventilationen och vitvarorna är av högsta kvalitet och ljusinsläppet är noga genomtänkt för att fylla huset med naturligt ljus, länge. Vill du minska driftkostnaderna och öka husets värde ytterligare finns möjlighet att bygga solpaneler på taket. Att bygga nytt är inte bara ett hållbart val för egen del, du gör även ett hållbart val för miljön.

Vill du bygga för framtiden? Starta den nya resan här.


Detta är en annons SmålandsVillan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *